Black Week

 

underkategorier

Visning 1 - 60 af 150 produkter

Black Friday

Black Friday stammer fra USA og er årets største shoppingdag. Det nærmeste, man kommer en lignende begivenhed i Danmark, er januarudsalget, der gerne skydes i gang allerede i juledagene.

Black Friday falder altid på den første fredag efter Thanksgiving. Nu til dags har vi taget denne tradition til os i Danmark, så den således også indleder juleshoppingen på vores breddegrader.

Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend og Black Week

Kært barn har mange navne. Black Friday henviser til fredagen efter Thanksgiving, mens Cyber Monday er den efterfølgende mandag, hvorimod betegnelsen Black Weekend dækker hele weekenden. Vi afholder Black Week, så vores kunder for alvor kan shoppe løs til lave priser – hvorfor skulle vi kun nøjes med lidt af det gode?

I dag er der mange, der vælger at købe julegaver, både til sig selv og andre, i forbindelse med Black Friday. På trods af at der er tale om et relativt nyt fænomen herhjemme, er det blevet en kæmpe succes, og der sættes rekorder år efter år.

Perfekt, når du ønsker at shoppe online

Elsker du at shoppe på nettet, kan du passende tyvstarte med Black Friday. Cyber Monday var oprindeligt nethandlens svar på de fysiske butikkers Black Friday.

Det sker ofte, at webshops bryder ned på grund af de store besøgstal, ligesom der kan herske kaos i de fysiske butikker. Det sker specielt, når priserne ryger helt i bund, og de bedste tilbud kan opnås. I dag ser vi, at de forskellige begreber Black Friday, Cyber Monday, Black Weekend og Black Week flyder sammen, men i sidste ende handler det om rabatter og tilbud, der kan hentes i de fleste butikker i denne periode.

Black Friday i Danmark

Datoen for, hvornår Black Friday falder, skifter fra år til år. De kommende år ser det ud som følger:

2020: Black Friday falder fredag d. 27/11

2021: Black Friday falder fredag d. 26/11

2022: Black Friday falder fredag d. 25/11

2023: Black Friday falder fredag d. 25/11

Det kan være en god idé at have styr på ovenstående datoer, da det kan være, at det skal kombineres med en fridag til juleshopping.

Huskeliste til Black Friday

Black Friday er en god anledning til at få købt gaver med fordelagtige rabatter til både dig selv og andre. Det kan være smart at lave en liste over alle de gode tilbud, så man kan spare mest muligt på alle de nødvendige ting.