Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

-25% rabat på passepartouter »

Digitale rammer

Herunder finder du vores udvalg af digitale billedrammer. Vi har flere forskellige varianter, så alle kan finde en, de kan lide. Du kan vælge mellem forskellige farver, listetyper og størrelser.

Tag et kig, og vælg den digitale billedramme, som du synes bedst matcher dig og dit hjem.

Digitale ramme

Er du vild med at fotografere? Fedt - og du er bestemt ikke alene. Har du nogensinde oplevet, at rammerne ikke formåede at hylde de enkelte motiver? Selvom du havde tilstrækkeligt mange rammer, ville det måske virke lidt for voldsomt på væggen. Du skal ikke bekymre dig, for der findes nemlig en smart løsning på dit problem; den digitale fotoramme. Med en digital fotoramme kan du vise alle dine favoritbilleder frem på en meget fleksibel måde. Du behøver hverken at udskrive dine billeder eller anvende en computer for at se dem. Du skal blot koble en USB-hukommelse eller et hukommelseskort til den digitale fotoramme, og så præsenteres dine billeder på flotteste vis. Det sjove element med en digital fotoramme er, at du ikke blot kan vise billeder, men også videoklip. Billederne i den digitale fotoramme kan du desuden nemt skifte ud, når du vil have vist nye billeder.

Digitale fotorammer passer fint ind i det moderne hjem. De er endvidere meget stilrene og optager ikke særlig meget plads. Med en digital fotoramme sparer du desuden meget tid, da du ikke behøver at pusle med indramning og ophængning af de forskellige rammer. Dette er noget, som mange sætter pris på. Selvfølgelig kan man kombinere den digitale fotoramme med almindelige fotorammer. At have sine absolutte favoritbilleder udskrevet og indrammet på væggen er noget, som mange foretrækker. Derefter kan man anvende den digitale fotoramme til at vise de herlige billeder fra den seneste rejse.

Der findes mange forskellige digitale fotorammer, og de kan variere i både farve og størrelse. Hos os på BGA finder du et par super flotte varianter. En del kan monteres på væggen, mens andre passer perfekt til en kommode eller hylde. Ved en del digitale fotorammer indgår der en fjernbetjening, så du nemt kan styre diasshowet. Ønsker du mere information om vores digitale fotorammer, skal du blot klikke på det enkelte produkt.

Tag et kig på udvalget af digitale fotorammer. Vi håber, at du finder det, du søger hos os!