Dyr & insekter - Plakater med levende motiver

(132)

Er du vild med dyr og insekter? Har du måske endda et yndlingsdyr? Så bør du tage et kig blandt vores plakater med levende motiver herunder - vi har nemlig masser af posters med forskellige dyr og insekter. Vores plakater har både nuttede dyr, smukke og mere stilrene tryk samt seje, trendy prints med dyre- og intekttemaer.

Der findes noget for enhver - tag et kig herunder og se, hvad vi kan tilbyde. Udvælg dine favoritter og bestem dig derefter for den rette størrelse.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 132 produkter
  Visning 1 - 100 af 132 produkter

  Posters og plakater med flotte dyr og insektmotiver

  Vi har satset på et bredt udbud af posters med dyre- og insektmotiver som kan tiltale de fleste, uanset hvilke dyr, man synes er fede som postermotiv. Det betyder, at du let kan finde masser af motiver i vores sortiment, som vil gøre dig glad! Det er forresten en god ting at huske på – man skal blive i godt i humør, når man kigger på sin indretning derhjemme.

  Når du bladrer igennem vores posters med dyremotiver, er der en god chance for, at du bliver vild med noget, du ikke havde planer om at købe. Det er det, der er så fedt ved vores store udvalg! Måske du har planer om at købe en poster med eksempelvis fugle, men ender med både fugle, løver og svaner. Spændende, ikke?

  Stilrent, modent, nuttet eller sejt?

  Måske du vil finde plakater med søde dyr? Eller måske du er ude efter et dyremotiv med lidt mere kant? Banker dit hjerte for stilrene motiver, som passer ind i et typisk skandinavisk hjem? Det spiller ingen rolle hvilken kategori, du tilhører, for her hos os er der noget for enhver smag!

  Det er fedt, hvis du køber det, du er vild med, i stedet for bare at tænke på hvordan, det skal se ud. Hvis man har hjertet med i sin indretning, bliver hjemmet både hyggeligere og mere unikt. Hvem vil have et hjem, der ligner alle andre hjem? Det er jo ikke særlig fedt! Nej, vov dig i stedet ud af din comfort zone, og tag for dig af alle de herligheder, vi kan tilbyde. Det vinder både du og dit hjem på!

  Vores posters har mange forskellige størrelser

  For at gøre det lettere at finde posters med dyr eller insekter, eller posters med andre motiver, som er det helt rigtige for dig, fås vores posters i mange forskellige størrelser. Det betyder, at man kan kombinere motiver og størrelser, som man vil. Det betyder også, at man kan have flere forskellige posters hængende på samme væg, også selvom det er en lille væg.

  For at få en idé om hvilken størrelse, der er den rigtige for dig, skal du først tage et kig på dit hjem. Find målebåndet frem, og mål op, eller sammenlign med et billede eller en ramme, du har derhjemme, for at se om det er bedst med en lille størrelse, eller om er større variant er bedre.

  Vær åben for nye ting

  Kender du følelsen af at være træt af, hvordan hjemmet ser ud? Man kan være træt af helheden eller af noget specifikt, som eksempelvis at væggene ser tomme ud. Hvis det er sidstnævnte, du har problemer med, så er du uden tvivl havnet det rigtige sted! Hvis der er noget, vi kan tilbyde, så er det et hav af lækkerier, der kan pynte flot på dine vægge!

  Sommetider havner man i en situation, hvor man ikke rigtig ved, hvordan man skal forny sit hjem. Man ved bare, at der er brug for forandring, men hvilken forandring kan man ikke finde ud af. For at få styr på, hvad der skal ske, er det en god idé at kigge vores hjemmeside igennem.

  Vi giver ikke bare inspiration til konkrete posters, rammer og lignende. Her i vores butik kan du også blive inspireret generelt. Vi har skabt et rum, som lokker den indre kreativitet frem, så det er med andre ord bare med at komme i gang! Se dig omkring, og tag for dig af al din inspiration, vi tilbyder – på den måde får du meget nemmere ved at pifte dit eget hjem op!

  Posters med dyr og insekter som gave!

  Det er skønt at give posters i gave, og det synes vi, du skal teste, hvis du ikke allerede har prøvet det. Det er en fin og også lidt personlig gave, som modtageren vil sætte stor pris på! Hvis du kender nogen, der eksempelvis har en hund, elsker heste eller lignende, kan du plakater med søde dyr eller mindre nuttede plakater med dyr og insekter. Tænk lige, en skønt gave at få! Det bedste er, at der ikke behøver at være nogen særlig lejlighed, da vores posters ikke koster særlig meget. Her hos os kan du købe en fin poster for 29 kroner, og det synes vi egentlig er en ret god pris for sådan en god gave. Hvad siger du?

  Tjek resten af udvalget ud

  Vi tilbyder ikke kun dyremotiver, men også alverdens flotte og sjove motiver! Du gør klogt i at kigge rundt blandt alle vores posters, når du besøger os, for du vil uden tvivl blive overrasket over udvalget!

  Hvis du finder en passende poster til din dyreelskende ven, kan du også tilføje en poster med blomster til mor, en poster med nuttet motiv til babyen og så videre. Når du først begynder at kigge rundt i sortimentet, er der sandsynligvis ikke en eneste i din omgangskreds, du ikke kan finde en poster til!

  Har du hørt om feng shui? Kort sagt handler indretningsfilosofien om at skabe en balance i hjemmet, når du indretter. Når du følger læren om feng shui, går du kort sagt efter at skabe balance og harmoni blandt farver, former, materiale og placering af genstande. Feng shui fungerer i øvrigt til alle former for boligindretninger. Dyreplakater tilhører et af de fem elementer, nemlig ild. Hvis du har for få ting, som symboliserer ild, skaber du passivitet i hjemmet. Derfor kan det være en udmærket tanke at udvide din boligindretning med plakater eller canvasbilleder med dyr, hvis du vil tilføre lidt ekstra energi!