Fashion - Posters med motiv inspireret af mode & design

(15)

Interesserer du dig for mode, trends og design? Så er vores fashionplakater lige noget for dig. Vi har en masse forskellige posters med alverdens temaer såsom sko, tøj, ”Vogue”-tema med mere. Vi har både plakater med billeder og med tekst, så man frit kan blande, som man lyster.

Vil du have et fashion-statement på væggen, passer vores plakater med tekst perfekt. Er du mere til smukke billeder, kan du vælge det. Det er pænt at blande, men plakaterne er også flotte hver for sig. Det er op til dig.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 15 produkter
  Du sparer -30%

  Green Ocean Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51038174 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  I need more shoes Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013894 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Glossy Lips Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51038324 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Prada Black Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013810 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  More Shoes Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51015036 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Warrior I Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51038188 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Shine Bright like a diamond Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013887 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  I swear on my chanel Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013852 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Vogue Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51015162 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  More Issues Than Vogue Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013207 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Inner beauty is great, but a little mascara never hurts Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51024588 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Black Lips Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51013045 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Warrior II Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51038181 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Patenttegning - Symaskine I Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51015348 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Du sparer -30%

  Patenttegning - Korset I Plakat

  Manufacturer: Bildverkstad
  Open 51015250 in admin

  Fra 55.93 kr 79.90 kr
  Visning 15 produkter

  Fashionposters

  Er du modeinteresseret, og elsker du at følge med i de nyeste trends? Så er du havnet det rette sted! Vi har nemlig en kategori med posters til alle, der holder af trends og fashion! Vores modeplakater, fashionposters eller hvad man nu vil kalde dem, er fulde af skønne, flotte motiver, som gør, at man får lyst til at shoppe alt det seneste fra catwalken. Det bliver næsten ikke bedre, vel?!

  Her finder du alt fra kendte citater, billeder af parfumer, posters med kendte modehuse og alt andet, der får én til at tænke på fashionistas. Det bedste er, at man på dette område kan lade sig inspirere af begge sider. Man kan blive inspireret af vores posters og få lyst til at shoppe, og de nyeste trends i butikkerne kan inspirere til at købe de fedeste modeplakater. Et vinderkoncept, hvordan man end vender og drejer det!

  Forskellige stilarter med samme tema

  Vores posters kommer i så mange forskellige designs, at det er umuligt ikke at finde et par favoritter iblandt. Blandt alle de flotte plakater, vi har i modekategorien, finder man lidt af hvert, men man kan uden tvivl se, at det er det samme tema, der ligger bagved. Temaet er netop mode, hvilket i dag er tilgængeligt for alle på en måde, det ikke var tidligere.

  I dag kan alle gå i moderigtigt tøj uanset økonomi, og vi vil gerne tilbyde det samme indenfor posters! Vi har dem i mange forskellige prisklasser, hvilket betyder, at man nemt kan finde den rette plakat til den rette pris. Det er skønt for os at kunne tilbyde dette, for vi mener, at alle skal have lige adgang til flot indretning præcis som med moderigtigt tøj!

  Hvad der er ”moderne” og ”trendy” er dog lidt forskelligt fra person til person. Der er jo altid en masse forskellige trends at vælge mellem, og derfor vi hver især fokusere på det, vi bedst kan lide. Der er eksempel nogen, der fokuserer på farver, mens andre fokuserer på former og så videre. Det er grunden til, at vi kan tilfredsstille så mange af jer inden for modetemaet trods jeres forskellige stilarter.

  Så meget at vælge mellem…

  Præcis som så mange kendte citater, så som ”So Many Shoes And Only Two Feet” siger, er der meget at vælge mellem i vores sortiment. Det er vi naturligvis meget stolte over, da vi ved, at vores kunder kan lide forskellige ting.

  Skal man vælge mellem de forskellige modeller, man kan lide? Svaret er faktisk nej, for vores produkter er ikke bare super flotte, vi sælger dem også til gode priser! Når man kan få begge dele i samme pakke, er det dumt ikke at udnytte muligheden. Tag et ordentligt kig rundt blandt vores produkter, og køb alt det, du vil have på én gang. Det er altid træls at skulle vente, selvom man selvfølgelig gerne venter på noget godt…

  Vi har et godt råd, som vi er glade for at dele, og det er, at vi synes, du skal satse på frit at blande de forskellige plakater, du kan lide. Og hvad betyder det så? Jo, det betyder, at de forskellige fashionposters ofte passer rigtig godt sammen. Man kan eksempelvis sagtens blande en poster med en stor, rød mund med en poster med et sort-hvidt motiv af en kjole eller lignende.

  Vær hellere lidt modig, og køb en masse produkter, du synes om, i stedet for at satse på en enkelt farve eller lignende. På den måde bliver resultatet meget flottere. Det bliver desuden mere personligt og hyggeligt, hvis du mikser på den måde!

  Billigt og moderne

  Vi har allerede været inde på, at vores plakater er både billige og moderne. Det er selvfølgelig fedt for os at kunne tilbyde denne kombination, for hvem vil ikke gerne have trendy plakater til en god pris? Du kan på en nem, hurtig og billig måde forny dit hjem med hjælp fra os og vores produkter, og dit hjem kan hurtigt blive flot dekoreret med en omgang fine posters, rammer med mere.

  Er det nok at hænge nogle plakater på væggene for at skabe et friskt, moderne hjem til en god pris? Ja, det er det faktisk! Det lyder måske ikke som om det er tilstrækkeligt, men det er det! Du har sikkert prøvet at købe en ny plante eller nogle gardiner og opleve, at det faktisk er det eneste, der skal til for at skabe en skønnere rum, ikke? Det samme gør sig gældende for posters.

  Vi kan altså tilbyde dit hjem et hurtigt ansigtsløft til en god pris, og ikke nok med det – vi har også de seneste trends på lager!

  Hvordan kommer det til at se ud på væggen?

  Når du klikker på en af vores posters her i butikken, kan du se, hvordan den ser ud på en væg. Det anbefaler vi selvfølgelig at gøre, for på den måde får du et indtryk af, hvordan plakaten vil se ud på din væg derhjemme. Sommetider er det svært at forestille sig, hvordan det vil se ud, når tingene kommer ordentligt på plads, men med inspiration fra vores hjemmeside får du i hvert fald en bedre idé om det!

  Spørgsmålet er vel i og for sig hvordan en poster med et citat som eksempelvis ”I swear on my Chanel” ikke kan passe ind i et hjem? Vi kender i hvert fald ikke til noget hjem, der ville blive mindre flot med en poster med den tekst!

  Modeplakater og kendte citater er der masser af her hos os, for selvom man kan lide fashionposters er det jo ikke sikkert, at man kan lide præcis det samme som kammeraten eller lignende. Nej, det er meget bedre, at der er lidt af hvert at vælge mellem, for vi har alle sammen forskellig smag!

  Pift væggen op med en Prada eller Chanel plakat!

  Der er mange, som antager, at de mærkebevidste fashionistaer er overfladiske. Skænk det ikke en tanke! Får du et kick, når du klikker på en smart taske eller et par nye sko, så skal du da bare fortsætte i samme stil. I vores udvalg af modeplakater finder du en række smarte og opfindsomme motiver, som passer perfekt til en stolt shopaholic. Hvad siger du eksempelvis til at pryde væggene med teksterne "I swear on my Chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller foretrækker du lækre plakater med Coco Chanel-motiver eller de uimodståelige røde læber?

  Billedvæg – Bland sort-hvid og farve

  En plakat, som leder tankerne hen på en lykkelig shoppingoplevelse, komplementeres selvfølgelig allerbedst af en ramme i skinnende guld. Vil du i stedet holde det helt enkelt og give motivet al opmærksomheden, fungerer det også fint med en sort, tynd ramme. Enten placerer du din nyindkøbte plakat i en lille ramme med støtteben på skrivebordet, eller så lader du den pryde væggen i stort format derhjemme. Hvorfor ikke have to eller flere i en fin gruppe oven over sofaen eller sengen?

  Et godt tip er at skabe en hel billedvæg, hvor du blander sort-hvide motiver med enkelte farvegrupper. Tænk dog på, at rammerne bør komme fra samme serie og gerne må have samme farve, så du opnår en helhed. Er det ikke dig, men din gode ven, som elsker at shoppe? Så lad vores modeplakater blive en sjov og værdsat gave! Indram den udvalgte plakat i en stilfuld ramme og afslut med et ekstra luksuriøst gavepapir sammen med en glinsende sløjfe!