Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk

20% på alle plakatlister. Kode: PH20

Folderammer

Hvis du er p jagt efter en folderamme, er du havnet det rigtige sted - har har nemlig en masse forskellige varianter, du kan vlge mellem. Vi har bde stilrene folderammer i eksempelvis sort, hvid eller slv, eller mere nuttede varianter i lysebl og lyserd.

Tag et kig i vores udvalg herunder for at udvlge din favorit. Skal rammen st i kontoret? Mske i brnevrelset? Skal den gives i gave til en ven eller et familiemedlem? Vores rammer passer til det hele.

43 Produkter

Praktiske folderammer

Hos os finder du en række stilrene folderammer, som rummer to eller tre billeder. En folderamme er den perfekte ramme til billeder af familien eller vennegruppen. Folderammen er en pæn indretningsdetalje, som liver hjemmet op og giver billeder dét der lille ekstra. Du finder vores folderammer i flere forskellige modeller og klassiske farver. Saml dine favoritminder i en moderne folderamme fra os!

Folderammen er en af de mest populære collagerammer og passer godt til dig, som eksempelvis ønsker at integrere familiebilleder i kontormiljøet. I vores sortiment finder du folderammer, som rummer både to og tre billeder. Folderammen er både smart og trendy og har et udseende, som passer ind i de allerfleste boligindretninger. Den er vældigt enkel og stilren, uanset hvilken model du vælger, og derfor kan alle vores kunder finde en ramme, som passer perfekt ind i deres hjem.

Hos os finder du en række forskellige prisvenlige modeller i flere forskellige farver, stilarter og materialer. Vi har alt fra klassiske sorte og hvide folderammer til moderne rammer i sølv og gennemsigtig plast. Uanset hvad du søger, så tag et kig her hos BGA, hvor vi har lidt af hvert. Find den perfekte folderamme til dine favoritbilleder allerede i dag!