Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Folderammer

Hvis du er på jagt efter en folderamme, er du havnet det rigtige sted - har har nemlig en masse forskellige varianter, du kan vælge mellem. Vi har både stilrene folderammer i eksempelvis sort, hvid eller sølv, eller mere nuttede varianter i lyseblå og lyserød.

Tag et kig i vores udvalg herunder for at udvælge din favorit. Skal rammen stå i kontoret? Måske i børneværelset? Skal den gives i gave til en ven eller et familiemedlem? Vores rammer passer til det hele.

31 Produkter

Praktiske folderammer

Hos os finder du en række stilrene folderammer, som rummer to eller tre billeder. En folderamme er den perfekte ramme til billeder af familien eller vennegruppen. Folderammen er en pæn indretningsdetalje, som liver hjemmet op og giver billeder dét der lille ekstra. Du finder vores folderammer i flere forskellige modeller og klassiske farver. Saml dine favoritminder i en moderne folderamme fra os!

Folderammen er en af de mest populære collagerammer og passer godt til dig, som eksempelvis ønsker at integrere familiebilleder i kontormiljøet. I vores sortiment finder du folderammer, som rummer både to og tre billeder. Folderammen er både smart og trendy og har et udseende, som passer ind i de allerfleste boligindretninger. Den er vældigt enkel og stilren, uanset hvilken model du vælger, og derfor kan alle vores kunder finde en ramme, som passer perfekt ind i deres hjem.

Hos os finder du en række forskellige prisvenlige modeller i flere forskellige farver, stilarter og materialer. Vi har alt fra klassiske sorte og hvide folderammer til moderne rammer i sølv og gennemsigtig plast. Uanset hvad du søger, så tag et kig her hos BGA, hvor vi har lidt af hvert. Find den perfekte folderamme til dine favoritbilleder allerede i dag!

Folderamme – en flot indretningsdetalje til dit hjem

En folderamme er ikke bare praktisk – den er også en perfekt lille indretningsdetalje, som giver et rum det lille ekstra. Vi har så mange forskellige varianter både hvad angår stil og farve, så det bliver let at finde en folderamme, som passer godt ind i dit hjem.

Man kan have mange forskellige typer folderammer ved siden af hinanden. Det bliver rigtig flot! Særlig fint bliver det, hvis man har et flertal af folderammer sammen i forskellige farver. Det er også flot at have folderammer med billeder af vennerne eller måske andre motiver end bare billeder. Det er helt op til dig, hvad du vælger at ramme ind. Brug din kreativitet for at skabe den perfekte blanding af folderammer – det bliver som en moderne billedvæg men med den forskel, at det er stående rammer i stedet for ophængte.

Billeder i sort-hvid eller i farver?

Hvad bliver flottest? Billeder i farver eller billeder i sort-hvid? Det er meget individuelt hvad man synes er flottest. Nogle motiver kan være bedre i farver mens andre er bedre i sort-hvid, men det er helt op til dig, hvad du synes passer bedst.

Det kan være flot at blande, så man ikke kun har f.eks. sort-hvide billeder ved siden af hinanden. Man kan have lidt af hvert, for da bliver det mere dynamisk hvilket jo er en effekt i indretningen, som ofte tilstræbes.

Folderamme som gave

Det er altid sjovt at give indrammede billeder i gave, specielt når det er familiebilleder. Uanset om det er babybilleder, billeder af større børn, familien eller noget andet, så er det en fin gave, som der vil blive sat pris på.

En god gave kan være en folderamme med fine billeder i passende farve og form. Måske er det f.eks. bedre at vælge en i sølvfarve, hvid eller træ fremfor en i pastelfarve, når det skal være en gave. Det er lettere at matche, og det kan være godt at overveje.