Fotokunst

(608)
Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 608 produkter
  Visning 1 - 100 af 608 produkter

  Moderne fotokunst

  Kan du godt lide, når tingene er lidt arty? Synes du, at den slags plakater er lidt sjovere? Vi har et flot udvalg af trendy fotokunst og lignende, så hvis du er på udkig efter kunstplakater, behøver du ikke at lede længere!

  Vi har naturligvis både sort-hvide, med gulddetaljer, farvestrålende, retro, moderne og så videre. Uanset hvilken type af trendy poster eller fed fotokunst du leder efter, kan du finde det her!

  Fotografiske posters og plakater til alle rum!

  Vi elsker at kunne tilbyde mange forskellige muligheder – det ved du allerede, hvis du har tjekket vores sortiment ud. Her finder man nemlig lidt af hvert, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag! Alle kan finde præcis den plakat, de er ude efter, hvilket er fantastisk, og vi kan desuden garantere, at du ikke bare finder én, men flere plakater, du kan lide!

  Afhængigt af hvor stort du bor, er der mange forskellige steder at hænge posters op – det siger sig selv. Har du mange rum og mange vægge at dekorere med fine motiver, er du kommer til det rette sted, for er der en butik, der kan hjælpe med at fylde væggene i et hjem, så det vores!

  Udvælg nogle forskellige posters til de forskellige rum, og du vil hurtigt se, at vores udbud dækker alle typer af rum og indretning. Du kan med andre ord fylde dit hjem fuldstændig med vores skønne plakater, og det er vi glade for at kunne tilbyde!

  Så smart og så billigt på én gang!

  Hvis der er noget, vi elsker at fortælle, så er det, at vi har super flotte posters, både trendy fotokunst, blomster, naturbilleder, portrætter og andet, alt sammen til gode priser. Produkter, der er billige, flotte og af god kvalitet, er det bedste, det findes, uanset hvad det drejer sig om – synes du ikke? Det synes vi!

  Det gør os så glade, at vi kan tilbyde jer alt dette i én og samme pakke, og I kan uden tvivl alle sammen finde det, I søger i vores sortiment. Hvis du gerne vil have mange forskellige posters, så husk, at det er flot at blande forskellige størrelser. Det er super fint at have flere størrelser på samme væg, så du behøver ikke nødvendigvis at købe dem alle i samme størrelse!

  Det er egentligt fantastisk, hvor meget posters kan gøre for et hjem. Det er skønt, at man ikke behøver at gøre meget mere end at købe nogle posters, rammer eller planter for at få hjemmet i topform, fordi det betyder, at alle kan forny deres hjem på en tilfredsstillende måde uanset økonomi. Perfekt!

  Vil du have en billedvæg?

  Hvis du er vild med billedvægge, er du ikke den eneste! Det er mange, der er hoppet med på denne trend, og det er jo ikke så underligt. Billedvægge er ganske enkelt super flotte, og det fede er, at man kan have en i alle hjem. En billedvæg passer ind overalt, også i en lille lejlighed!

  Det er især fedt med billedvæg, hvis du ikke rigtig ved, hvor du skal placere en poster. Det sker jo ofte, at man falder over fine posters, rammer og indretningsdetaljer uden helt at vide, hvor man skal placere dem. Kender du det? Det tænkte vi nok!

  Bare fordi man ikke ved præcis, hvor man skal hænge den plakat, man er faldet for, kan man jo godt have lyst til at købe den, bare fordi man kan lide den. Vi har en super god løsning, hvad angår placering af plakater! Det eneste, du skal gøre, er at lave en billedvæg – så er det problem løst!

  Man skal ikke altid matche alting!

  Sådan er vi mange, der har det, mens andre ikke bryder sig om, hvis tingene ikke matcher. Afhængigt af hvilken gruppe man tilhører, er det mere eller mindre sandsynligt, at man har ”umatchende” posters eller indretning generelt. Til dig, der synes, det lyder spændende, men endnu ikke har turdet at bryde med tanken om, at alt skal matche, har vi en glædelig nyhed – det er superflot med lidt af hvert ved siden af hinanden, det er bare med at springe ud i det!

  Når du kigger på vores posters med trendy fotokunst, tænker du måske, at de ikke rigtig passer ind i resten af din indretning? Så gør plads til det! Det er bare at tænke et skridt længere og lade de forskellige ting finde sammen på væggen! Det, man ikke tror kommer til at passe sammen, kan vise sig at se rigtig godt ud sammen!

  Tænk, hvor flot og smart det bliver med en masse forskellige posters på væggen! Det vil du se, hvis du køber et par nye plakater og tester, hvor flot din væg kan komme til at se ud!

  En ramme er ikke altid nødvendig

  Når man finder den helt rigtige poster, kan man godt føle, at man ikke vil have den i ramme. Det er jo langt fra altid, man vil have sine motiver i en ramme, også selvom det ofte er super fint! Her hos os kan du købe både rammer og poster, hvis du vil, men tænk gerne udenfor boksen, og hæng nogle af plakaterne op uden ramme. Det ser fedt ud på væggen!

  Når man hænger posters op uden ramme, får motivet lidt mere plads, og det er jo ikke dårligt! Vores anbefaling er at lade dine posters få liv ved at hoppe rammen over en gang i mellem. Prøv, og du vil se, hvor flot det er!

  Test forskellige placeringer

  Når du pifter dit hjem op med vores kunstplakater, kan du godt lege med placeringerne. Prøv dig frem for at se, hvordan motivet fremstår, alt afhængigt af hvor du hænger eller stiller billedet. Af og til kan det give et godt indtryk, hvis du lader motivet få sin helt egen plads, uden at der er noget andet, som tager fokus, mens det i andre tilfælde passer bedre i kombination med anden indretning.

  Du kan sagtens tænke lidt bredt. En plakat behøver ikke nødvendigvis at blive hængt op på væggen. En billedliste, hvor du stiller et eller flere motiver, kan være det helt rigtige. På samme måde kan du overveje at stille motivet på en bænk eller en hylde. Vil du gøre noget virkelig spændende med indretningen, skaber du en hel billedvæg med masser af billeder, enten i symmetriske mønstre eller i en samlet bevægelse. Tip! Inden du sømmer billederne op på væggen, bør du lægge dem ud på gulvet og prøve dig frem med forskellige formationer, så du får det helt rigtige udtryk.

  Udvalget med posters og kunstplakater er produceret og tilpasset, så du kan finde flere forskellige motiver, der passer godt sammen. Det gør, at du kan skabe en stilfuld helhed og få flere produkter, som passer sammen i rummet eller i en billedvæg. Farve, mønster og udformning har i flere af vores produkter en gennemtænkt rød tråd for dig, som vil mikse og matche og herigennem skabe en harmonisk indretning. Produkterne kan ofte købes i forskellige størrelser, og naturligvis har vi også rammer og passepartouter, som passer perfekt, både når det drejer sig om størrelse og design. Vi er overbeviste om, at du vil kunne finde følelse, glæde og inspiration i vores sortiment af kunstplakater - præcis som vi har selv har gjort det!