Gardiner med sejlringe

Gardiner er noget som gør meget for et hjem. Ved at tilføje gardiner giver det en dejlig stemning i rummet. For dig som leder efter en enkel løsning er gardiner med sejlringe det perfekte alternativ. Et gardin med sejlringe kan du nemt sætte direkte på gardinstangen, og du kan let justere gardinets fald ved at trække det ud i bredden. Det fine bølgende fald giver gardinerne et meget luksuriøst udtryk. Gardiner med sejlringe er lette trække for vinduet og passer derfor ekstra godt i rum, hvor du en gang i mellem vil skærme for lyset. Du er varmt velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment af stilfulde gardiner med sejlringe!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 9 produkter
  Visning 9 produkter

  GARDINER MED SEJLRINGE - FLEKSIBLE OG FLOTTE

  Gardiner er prikken over i'et i dit hjem, og de gør det komplet. Gardiner med sejlringe er et luksuriøst og samtidig enkelt alternativ blandt alle de forskellige typer gardiner. Til gardiner med sejlringe er det eneste, der kræves, en gardinstang, som du fører gennem løkkerne på gardinet, deraf navnet. De er meget hurtige at hænge op, og den fleksible løsning føles endnu mere perfekt, når resultatet er lige så flot. Via gardiner med sejlringe kan du tilføje varme, et stænk af farve og ændre atmosfæren i dit hjem! Hvis du har et rum uden gardiner, vil du blive overrasket over, hvor meget det giver, og hvor meget mere dybde et rum får af at få tilføjet et par gardiner. Vil du gerne have en hurtig løsning, der stadig føles eksklusiv, er et par gardiner med sejlringe virkelig den bedste mulighed blandt de mange forskellige gardiner!

  Et gardin med sejlringe (øjengardin) gør det nemt at forny og skabe det indtryk, du stræber efter i dit hjem. I dit hjem har du mulighed for at lade din personlighed blive set - og gardiner med sejlringe gør det nemt at vise din personlige indretningsstil. Uanset om du er typen, der kan lide at følge trends, eller satser mere på en tidløs indretning, er dit hjem et sted, hvor du kan udfolde din kreativitet. Måske er du en sprudlende person, der gerne vil have et par mønstrede farverige gardiner, eller er du i stedet den lidt mere jordnære type, der drages af naturlige materialer såsom hør eller bomuld? Noget positivt er også, at gardiner med sejlringe passer ind i alle boligens rum. I stuen bliver det en elegant detalje, og inde på hjemmekontoret kan de beskytte computeren mod sollys, da de ofte er fremstillet af et lidt grovere materiale. Det karakteristiske bølgende fald fra gardiner med sejlringe bliver en meget luksuriøs detalje i dit hjem, og de vil tilføje meget, uanset hvor du vælger at hænge dem op.

  SKAB EN HOTELSTEMNING I DIT HJEM

  Gardiner med sejlringe er lige så praktiske, som de er fine. Der findes gardiner med sejlringe, der er fremstillet af grovere materialer med et meget elegant og bølgende fald, men der findes også gardiner med sejlringe, der er fremstillet af tyndere materialer. Der er kort og godt noget for enhver smag, så alle kan nyde denne fleksible type gardin med sejlringe! Ved hjælp af løkkerne kan du justere gardinets fald ved at trække gardinet mere ud på stangens bredde. Jo mere du trækker gardinet ud, desto større bølger får du. Hvis du vil give illusionen af et større vindue, kan et tip være at vælge en gardinstang, der er bredere end vinduet, så du kan hænge gardinerne mere på siden. Det vil se ud som om, at vinduet er bredere, end det egentlig er. Gardiner med sejlringe har et meget luksuriøst design, uanset om de er tynde eller tykke, og de kan i den grad skabe en hotelstemning i de forskellige rum.

  Eftersom gardiner med sejlringe er nemme at trække for, er de også praktiske til at afskærme lys med - hvis du vel at mærke vælger et par, der er lidt tykkere i det. Derfor passer grovere gardiner med sejlringe også ind i de rum, hvor man nogle gange vil have det mørkt. Det er skønt at kunne trække gardinerne for vinduet på en solrig morgen, eksempelvis når du gerne vil sove lidt længere, eller når du skal i seng tidligere, end solen er gået ned. Der er mange positive ting ved at vælge gardiner i et tykkere stof. De passer for eksempel godt ind i de rum, hvor man vil forhindre forstyrrende lyde. Gardiner i et kraftigere stof kan være med til at reducere støjniveauet og forhindre, at lyde udefra ikke høres så godt. Har du træk fra vinduet, kan tykke gardiner også være med til at forhindre kulden i at trænge ind, præcis på samme måde som at de holder indetemperaturen nede, hvis du trækker for, så sollyset ikke opvarmer rummet i løbet af dagen. Fleksibel og funktionel løsning!

  VÆLG MELLEM MØNSTREDE OG STILRENE GARDINER MED SEJLRINGE

  I vores sortiment finder du massevis af forskellige gardiner med sejlringe, så der er mange forskellige valgmuligheder. Har du meget neutrale farver i dit hjem, kan du med fordel vælge et par gardiner med sejlringe i et mønster, der på flot vis bryder boligens sparsomme indretning og skaber en kontrast. Indretter du omvendt dit hjem med en masse farve, vil du måske gerne have et par mere simple gardiner med sejlringe i neutrale farver. Måske vil du have et fløjlsgardin, der skaber en eksklusiv følelse i dit hjem? Variationsmulighederne med gardiner er næsten det største plus, fordi det er så sjovt at forny hjemmet. Uanset om du vil have klassiske hvide gardiner med sejlringe eller søde blomstrede gardiner med sejlringe, finder du det hos os. Hvis du har fundet et par perfekte gardiner med sejlringe, men de er lidt for lange, behøver du ikke bekymre dig! Lange gardiner kan nemt justeres ved hjælp af oplægningsbånd, hvor du kan få præcis den længde, du ønsker, og det er slet ikke svært. Et tip er, at der skal være et 1 cm stort gab mellem gardinet og gulvet, så det hverken ser for langt eller for kort ud.

  Der er så mange forskellige gardiner med sejlringe at vælge imellem, så det kan være svært at træffe det endelige valg. Det bedste er, at de fleksible gardiner med sejlringe er så nemme at udskifte og variere. Måske ønsker du dig et par lyse gardiner til foråret i en dejlig pastelfarve og et par mørke til efteråret, når du vil have det lidt ekstra hyggeligt derhjemme. At variere efter årstiden kan være rart, og resultatet vil være, at hjemmet får en ny atmosfære. Med gardiner med sejlringe er det nemt at skabe en stemning i hjemmet, og derfor bliver det også sjovt at kunne skifte mellem forskellige gardiner for at skabe nye indtryk! Det behøver heller ikke være dyrt. Hos os finder du lækre gardiner med sejlringe til en god pris, så du ikke behøver at gå på kompromis med æstetik og funktionalitet!