Gardinsnore

Har du fundet den perfekte gardinlængde, men føler at der mangler noget? Måske vil du pifte dine gardiner lidt op? Så er en gardinsnor måske det, du leder efter? En gardinsnor er en smuk dekoration som samtidig giver dine gardiner et flot fald.

Vælg blandt gardinsnore i forskellige farver for at matche netop dine gardiner og fremhæv de elegante gardiner ved dit vindue!

Farve
Farvenuance
Længde
Længde på kvast
Materiale
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Farvenuance
  • Længde
  • Længde på kvast
  • Materiale
  • Pris
  Visning 16 produkter
  Visning 16 produkter

  GIV DINE GARDINER DET DER LILLE EKSTRA MED EN GARDINSNOR

  Men al respekt for stilrene gardiner, så er det alligevel nogle gange som om der mangler noget. Forskelligt gardintilbehør gør at man kan skabe et personligt touch ved vinduet, og netop gardinsnore er virkelig en dekorativ detalje.

  Der findes meget forskelligt gardintilbehør, og det er ikke altid at man tænker på at det egentlig findes. Det er synd, for netop gardinsnore er et eksempel på tilbehør som udgør et smukt supplement til gardinerne. Gardinsnore sættes oftest fast på en krog i væggen og knyttes ved gardinlængdens midtpunkt. Det skaber en fin silhuet og holder dem på plads ved vinduet. Med en gardinsnor får dit gardin et smukt fald og indrammer vinduet på en elegant måde.

  GARDINSNORE GIVER ET FINT LYSINDFALD

  Er du i en situation, hvor du har et vindue som sidder et mørkt sted og dermed har dårligt lysindfald om dagen, men alligevel rigtig gerne vil hænge gardiner op i et tykt materiale, fordi det trods alt giver et luksuriøst og sofistikeret udtryk? Der kan være flere grunde til at ville bevære så meget lysindfald som mulig. Tykke og lange gardiner er oftest lidt bredere og skygger nogle gange for meget vinduet, men man kan også komme ud for det modsatte; at man i et rum netop har rigtig meget lysindfald som man gerne vil udnytte fuldstændigt. Det ville være ærgerligt på en fin sommerdag ikke at lade solens stråler skinne ind. Hvis du ikke vil reducere lysindfaldet mere end allerhøjest nødvendigt, så er gardinsnore en perfekt løsning. På lange, svajende gardiner som oftest går fra gulv til loft, så er det almindeligt at benytte en såkaldte gardinsnor for at give gardinerne en flot form samt holde dem på plads ved siderne af vinduerne. Gardinsnore gør både dit rum mere personligt og samtidig opnår du et bedre lysindfald.

  Gardinsnoren har mange gode funktioner, men det er også en meget fin detalje som giver et elegant løft og gør hjemmet mere hyggeligt. En gardinsnor passer særlig godt til tykkere gardiner såsom mørklægningsgardiner eller luksuriøse gardiner i fløjl, men du kan naturligvis matche gardinsnore med tynde gardiner også.

  Hvis du har mange dekorationer i dit vindue, så vil du måske ikke have at gardinerne hænger for og dækker det hele, så også der er en gardinsnor brugbar.

  GARDINSNOR – GIVER DIT HJEM ET BOHEMISKT TOUCH OG EN LUKSURIØS FREMTONING

  For dig som kan lide bohemisk indretningsstil kan gardinsnoren være et godt valg som bidrager til den jordnære indretningsstil. I mange af nutidens hjem er den bohemiske indretningsstil, nogle gange med indslag af skandinavisk karakter, meget populær. Mængder af flotte stofmaterialer såsom blødt fløjl i afdæmpede flotte farver bidrager især til det bohemiske look, og tilbehør til gardinerne såsom flotte gardinsnore vil bare forstærke dette look yderligere. Bohemisk stil indebærer ofte en afslappet stil med et personligt touch i dit hjem.

  Men gardinsnore behøver ikke nødvendigvis kun at udgøre noget bohemisk. Ofte handler det om hvordan man indretter omkring vinduet. En gardinsnor kan også forstærke den sofistikerede og luksuriøse fremtoning i hjemmet. Der er ikke noget som eksklusive gardiner i tungt stof med flotte gardinsnore, der virkelig kan signalere en luksuriøs Hollywood-stil.

  OVERVEJ HVOR OG HVORDAN DU VIL ANVENDE DIN GARDINSNOR

  Inden du køber et par gardinsnore, kan det være en god ide at overveje i hvilke rum du skal bruge dem. I visse rum vil du måske gerne have muligheden for enkelt og hurtigt at kunne trække gardinerne for f.eks. i soveværelset eller i børneværelset. Selvom det er relativt enkelt at frigøre gardinerne fra gardinsnorene eller binde forskellige stofbånd op, så kan det alligevel føles overflødigt, og da kan det være bedst at anvende dine gardinsnore i et andet rum hvor du ikke behøver at frigøre gardinerne så tit. I køkkenet eller stuen hvor man gerne vil have et godt lysindfald passer et par fine gardinsnore perfekt.

  At benytte gardinkvaster er et populært alternativ. Det mest almindelige er at hænge dem som en snor rundt om gardinets bredde, hvilket er rigtig fint, men man kan også være kreativ og binde gardinsnorene på en anden måde. Du kan lade gardinsnore hænge langs siden af gardinet, f.eks. længst ude på gardinstangen, så kvasten hænger langs med yderkanten af gardinet som en fin detalje, eller du kan hænge den ved gardinets indre kant. Så bliver det en anderledes detalje der stadig er iøjefaldende.

  GARDINSNORE I FORSKELLIGE FARVER

  Der findes mange forskellige gardinsnore i flere forskellige farver. Det giver muligheden for at finde en kvast i en farvenuance som matcher dine gardiner. Ved at vælge at par gardinsnore i en farverig nuance bliver det nemt at pifte et par neutrale gardiner op med lidt farve. At bryde med forskellige farver i din indretning kan skabe en dynamisk fremtoning i hjemmet. Med jævne mellemrum har man måske lyst til at skifte gardinerne ud for at forny looket i hjemmet, men at vaske og stryge gardiner kan være lidt omstændigt. Stilfulde gardinkvaster gør det enkelt at variere og friske op. I hjemmet kan småt tilbehør og detaljer gøre en stor forskel. Flot og funktionelt gardintilbehør er et godt eksempel på dette!