Mørklægningsgardiner

Hvor meget vi end elsker lyse solrige dage, så kan det nogle gange være skønt at kunne skærme af for lyset, specielt under sommernætterne, og da er mørklægningsgardiner perfekte. Mørklægningsgardiner holder rummet både mørkt og køligt, så du kan vågne udhvilet.

Foruden den mørklæggende funktion, så udgør et mørklægningsgardin også en æstetisk detalje. Mørklæggende gardiner giver et luksuriøst og elegant touch, der kan være med til at skabe en hotelagtig stemning i dit hjem. Tag et kig på vores sortiment af mørklægningsgardiner i forskellige farver og materialer og lad dig inspirere!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  MØRKLÆGNINGSGARDINER – BÅDE DEKORATIVT OG FUNKTIONELLT!

  Al respekt for lys i hjemmet, men af og til vil man bare gerne kunne lukke af for lyset. Det gælder for eksempel, når du er ekstra træt en lys sommernat og gerne vil tage en lur, men solens stråler stadig finder vej ind gennem vinduet. Så er det heldigt, at mørklægningsgardiner kan redde dig! Mørklægningsgardiner hjælper dig med at holde dit værelse mørkt, når du ønsker det. De er ikke blot funktionelle, men også dekorative. Mørklægningsgardiner er en indretningsdetalje, der på flotteste vis tilføjer mere dybde til dit hjem, så det føles indbydende og varmere. Mørklægningsgardiner er som regel fremstillet af et grovere materiale, hvilket betyder, at de får et bølget fald og ser meget luksuriøse ud. Lange mørklægningsgardiner kan skabe en følelse i dit hjem, der minder om et hotelværelse, hvilket gør det mere eksklusivt. Hvem vil ikke gerne have en hotelstemning i eget hjem? Se vores udvalg af stilfulde mørklægningsgardiner, og find gardiner, der passer til dit hjem!

  MØRKLÆGNINGSGARDINER PASSER IND MANGE STEDER

  At indrette med både funktionelle og flotte gardiner er ikke kun flot, det er også rigtig smart. Netop mørklægningsgardiner er et alternativ, der er perfekt til soveværelset. Et mørklægningsgardin lukker ikke kun lyset ude, men dæmper også forstyrrende lyde, hvilket kan forbedre din nattesøvn! Et tip kan være at vælge et mørklægningsgardin, der er bredt. Lad det hænge et par cm uden for vinduets yderste kant. På denne måde garanterer du, at der ikke slipper lys ind fra gardinets sider. I løbet af natten kan mørklægningsgardinet forhindre varme i at finde vej ind i rummet, så du holder rummet både køligt og mørkt, hvilket kan være rigtig skønt.

  Du behøver selvfølgelig ikke begrænse dig til soveværelset. Mørklægningsgardiner passer også perfekt ind i mange andre rum. I stuen kan mørklægningsgardiner se rigtig luksuriøse ud og forhindre lysreflektion fra vinduet i TV'et. På hjemmekontoret er et tungt og tykt gardin også godt til at dæmpe støj og forhindre solstråler i at blænde computerskærmen. Mørklægningsgardiner er også perfekte på børneværelset, fordi børn af og til går i seng, når det stadig er lyst udenfor, og her kan det være ekstra rart med et mørkt rum. Du kan justere, hvor meget lys du ønsker i din lejlighed eller hus ved at trække gardinet mere ud på gardinstangens bredde. Et lækkert mørklægningsgardin passer ind rigtig mange steder! Uanset hvilket rum du placerer dine mørklægningsgardiner i, vil de bidrage med et elegant præg og bliver en flot og sofistikeret indretningsdetalje. Det er et perfekt valg, hvor du vil hvile, sove eller se TV. Et andet plus er, at gardiner beskytter møbler mod at blive bleget af solen og kan fungere som indsynsbeskyttelse, hvis du har naboer overfor eller bor i stueetagen, hvilket kan få dit hjem til at føles mere trygt.

  ANVEND ET MØRKLÆGNINGSGARDIN SOM RUMDELER

  Noget, der også er flot, er at bruge mørklægningsgardiner som en fin og simpel rumdeler. Måske deler du soveværelse med en anden? Her kan det være lækkert at hænge et tykkere gardin op for at dele et rum i to på en billig og nem måde. På den måde får du en lidt mere opdeling, og desuden gør mørklægningsgardinet meget for helheden i rummet. Mørklægningsgardiner kan også bruges rundt om soveområdet i en mindre lejlighed, f.eks. hvis du har en sovealkove. Gardinerne hjælper med at gøre området mere hyggeligt og behageligt, eller brug dem som rumdeler, hvis du vil have et separat hjørne i et større rum, eksempelvis til et skrivebord i stuen. Det ordner du nemt ved at hænge gardinet fra en skinne i loftet. Husk at vælge et mørklægningsgardin, der er lidt længere, hvis det skal hænge ned fra loftet.

  MATCH FORSKELLIGE GARDINER

  Det er flot at matche flere gardiner. Ved at hænge to gardinstænger ved siden af hinanden eller bruge loftskinner, der har flere spor, kan du hænge et par gennemsigtige tynde gardiner bag dine mørklægningsgardiner. Eftersom mørklægningsgardiner ofte er af den tykkere variant, matches de bedst med gardiner, der er tynde. Ellers kan udtrykket ende med at blive for tungt. Kombinationen af tynde og tykke materialer skaber en skøn kontrast. Et tip kan være at matche med tynde blondegardiner for at skabe et romantisk udtryk, men du kan også matche med forskellige materialer og farvenuancer for at skabe en dynamisk følelse.

  MØRKLÆGNINGSGARDINER MED MULTIBÅND

  I vores sortiment finder du mørklægningsgardiner med multibånd. Multibånd indebærer, at gardinet har flere ophængningsmuligheder og kan hænges op på forskellige måder - gennem gardinets løbegang, gennem den forsyede kanal eller ved hjælp af fingerkroge eller ringe. Du kan nemt vælge den måde, der passer dig bedst, og den løsning, der føles mest smidig. Multibånd giver flere variationsmuligheder!

  NEMT AT TILPASSE GARDINET EFTER RUMMET!

  Måske har du fundet det perfekte gardin, men det er alt for langt? Mange har deres mørklægningsgardiner hængende på en almindelig gardinstang, hvilket kan være rigtig flot. Det er også typisk den mest fleksible løsning. Men du kan også hænge dine gardiner fra skinner i loftet; på den måde får du virkelig en luksuriøs og stilfuld følelse, der minder om et hotelværelse. Når du hænger et par gardiner fra loftet, kræver det som regel, at de er lidt længere, så de når ned til gulvet og ikke efterlader et for stort gab. Det kan være smart at tjekke, hvilke mål du skal bruge forinden, da der ofte er forskellige mål på mørklægningsgardiner. Når du bruger en gardinstang, har du større mulighed for at placere gardinet efter din smag. Du kan hænge dem lige ved siden af vinduet for at få en flot ramme, eller du kan placere dem lidt højere og bredere end vinduet for at få vinduet til at se større ud. Skulle det være sådan, at de mørklægningsgardiner, du er interesseret i, stadig er for lange, er det slet ikke svært at rette gardinet til, så de får den rigtige længde. Ved hjælp af oplægningsbånd kan du nemt justere gardinets længde, så du får den ønskede længde. Dette gør det nemt at tilpasse mørklægningsgardinet til vinduet!