Fløjlsgardiner

Her på BGA.DK finder du et stort udvalg af gardiner i tykt fløjlsstof. Vores fløjlsgardiner er tidløse og hænger fint i alle slags hjem. Den bløde og lidt pelsagtige overflade er også med til at reducere ekko og dæmper lyd, der kommer udefra. Fløjlsgardiner fås i mange dejlige farver og hænger lige så smukt i børneværelset som i stuen. Velkommen ind hos os BGA.DK og find trendy gardiner i fløjl.

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 7 produkter
  Visning 7 produkter

  LUKSURIØSE OG ELEGANTE FLØJLSGARDINER

  Der er noget særligt ved tungere gardiner i et tykkere materiale. De indrammer et rum på stilfuld vis og giver den der særlige følelse, som kun et eksklusivt gardin i et luksuriøst design kan skabe. Et gardin i fløjl er netop sådan en type gardin, og det er fremstillet af et tykkere stof. Fløjlsgardinet har en meget glat og blød overflade med en kort luv. Den fine overflade er både meget æstetisk tiltalende, samtidig med at den også har mange fordele.

  FLØJSGARDINET ER BÅDE PRAKTISK OG ÆSTETISK

  Fløjlsgardinet er godt på mange forskellige måder, og udover at være meget tiltalende i et rum, opfylder det også flere funktioner. Det primære formål med et fløjlsgardin er ikke at mørklægge rummet, men fløjlsgardiner kan fungere mørklæggende i et rum, da de er fremstillet af et grovere materiale og ikke slipper så meget lys ind. Derfor passer de ekstra godt ind i et soveværelse, hvor man vil nogle gange vil kunne mørklægge og forhindre, at lyset trænger ind. Fløjlslængder kan også passe godt ind i stuen, det kan være rart at skærme lyset lidt af, hvis du f.eks. gerne vil se TV i løbet af dagen, så du ikke bliver irriteret over, at solen reflekteres på fjernsynsskærmen. Hvor mørklæggende et gardin er, afhænger normalt af den væveteknik, gardinet er lavet med. Den bløde glatte overflade på et fløjlsgardin gør også gardinet lidt grovere, hvilket kan virke lyddæmpende. Et grovere gardin kan hjælpe med at holde uønskede lyde ude og gøre rummet mere stille. Det kan være rart i løbet af natten, hvis du bor midt i byen eller har mange naboer. Så er det også rart med lidt privatliv, hvilket et fløjlsgardin giver.

  ET TUNGERE GARDIN GIVER ET FLOT FALD

  Der findes gardiner med forskellig vægt, og nogle gange er der angivet et vist antal gsm ud for gardinet. Gsm er lig med gramvægt og definerer som udgangspunkt, hvilken vægt gardinet har af kvadratmeterstoffet. Jo højere gsm, desto tungere er gardinet. Et ekstra tungt gardin, for eksempel 300 gsm, giver gardinet et meget flot fald. Tyngden får gardinet til at falde stabilt mod gulvet og giver det et ekstra luksuriøst look. Vælger du et lettere gardin, vil gardinet få et lettere udtryk. Det ser nærmest ud som om, at det svæver. Så hvilken tyngde du skal vælge, afhænger af, hvilken effekt du ønsker.

  FLØJLSGARDINER I MANGE FORSKELLIGE FARVER

  Fløjlsgardiner har en flot glans, og det bedste er, at de fås i så mange forskellige varianter, så der er noget for enhver smag. Vi synes ikke, du behøver at fravælge fløjlsgardinet som et alternativ, blot fordi du ikke kan finde den ønskede farve. I vores sortiment finder du alt fra beige fløjlsgardiner til sorte fløjlsgardiner og klassiske hvide fløjlsgardiner. Leder du efter noget mere farverigt, finder du det selvfølgelig også i vores sortiment. Måske er det et par lyserøde eller et par støvgrønne gardiner du leder efter, så du kan give dit hjem et skønt farvestænk? Vælg mellem forskellige nuancer i vores store, men nøje udvalgte, sortiment af flotte fløjlsgardiner.

  FLØJLSGARDINER MED SEJLRINGE

  Der findes ikke kun forskellige farver i sortiment, men også mange forskellige ophæng til fløjlsgardiner. Fløjlsgardiner med sejlringe er et praktisk valg, da de er meget nemme at hænge op. Sejlringsgardiner i fløjl trækkes nemt på en gardinstang; det gør det nemmere at udskifte dem, og du kan nemt justere gardinets fald på stangen ved at trække det mere ud i bredden. Et fløjlsgardin med sejlringe er derfor meget nemt at hænge op i vinduet, da det eneste, du skal bruge, er en gardinstang, og så er du næsten færdig. Det indebærer også, at et fløjlsgardin er rigtig nemt at udskifte og variere, da der stort set ikke er noget arbejde ved at udskifte dem. Derudover er de nemme at trække for vinduet og passer perfekt ind i de rum, hvor man nogle gange gerne vil kunne skærme for lyset, for eksempel hvis man vil have en eftermiddagslur, og solen kaster masser af lys ind i rummet. Det er dog vigtigt at huske på, at sejlringsgardiner kun passer på en gardinstang og ikke kan bruges med en loftskinne.

  FLØJLSGARDINER MED MULTIBÅND

  Et andet alternativ er fløjlsgardiner med multibånd. Multibåndslængder er et fleksibelt alternativ, da denne mulighed rummer mange forskellige ophængsmuligheder i én og samme løsning, og du får samtidig en større variation. At et gardin er en multibåndslængde indebærer, at de kan hænges op på flere forskellige måder – ved hjælp af hullerne direkte på stangen, med fingerkroge eller en rynkebåndskrog/nålekrog. Det betyder, at multibåndslængder passer på både gardinstænger og gardinskinner, alt efter hvilken mulighed du vælger. Vælger du en skinne, får du samtidig større mulighed for at variere, hvor højt du kan hænge gardinet op. Nogle kan godt lide at hænge deres gardiner ned fra loftet, hvilket giver den der eksklusive og luksuriøse følelse i hjemmet, og især med et par fløjlsgardiner. Tag meget gerne et kig på vores udvalg af fløjlsgardiner i forskellige farver og med forskellige ophæng, så du kan finde det fløjlsgardin, der passer bedst ind i dit hjem!