Bomuldsgardiner

Når man vælger bomuldsgardiner, får man ikke kun et materiale med en god struktur – gardinerne hænger også meget smukt omkring dine vinduer. Hos os på BGA.DK finder du et bredt sortiment af lange og korte bomuldsgardiner i såvel bomuldsmix som i rent bomuld. Vælg en farve eller et mønster som passer i netop dit hjem og du bliver overrasket over hvilken forandring det giver, når man hænger dem op. Vores flotte bomuldsgardiner passer lige så godt i soveværelset som i stuen. Tag et kig på vores sortiment og lad dig inspirere af vores flotte gardiner i bomuld!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 14 produkter
  Visning 14 produkter

  KLASSISKE BOMULDSGARDINER ER ALTID ET SMART VALG

  Nye gardiner er perfekte til at indramme et vindue derhjemme, og gardiner er lige så meget en funktion, som de er dekorative. Bomuldsgardiner er et godt gardinvalg. I hjemmet skaber bomuldsgardiner stemning; de er nemme at udskifte, og du kan variere mellem forskellige modeller. Med gardiner er det nemt at forny atmosfæren derhjemme. Bomuldsgardiner er også smarte, da de ikke forhindrer lyset i at trænge ind, men alligevel giver et vist niveau af privatliv, som kan føles trygt og behageligt i hjemmet. Netop derfor er bomuldsgardiner noget, der fungerer i ethvert hjem og i ethvert rum.

  Bomuldsgardiner fås i mange forskellige designs, og der findes mange bomuldsgardiner med spændende mønstre, forskellige strukturer og forskellige farver. Og det bliver kun bedre, da gardiner er så nemme at hænge op. Det er nemt at skifte mellem de forskellige varianter. I vores udvalg af bomuldsgardiner er det nemt at finde lækre gardiner, der tiltaler din personlige smag.

  MØNSTREDE BOMULDSGARDINER

  Bomuldsgardiner fås i mange forskellige designs. Du kan vælge mellem stilrene ensfarvede bomuldslængder eller fine bomuldsgardiner med et flot mønster. Mønstrede bomuldsgardiner er perfekte til at bringe lidt mere personlig stemning ind i hjemmet, og du kan nemt tilpasse mønsteret til forskellige årstider. Måske vil du gerne have et par blomstrede bomuldsgardiner i lyse farver hen over sommeren og så skifte til et par i en mørkere nuance hen mod efteråret. At gardiner er så nemme at hænge op og udskifte, gør det nemt at ændre atmosfæren derhjemme og finde en stil, der passer til dig.

  HÆNG DOBBELTE BOMULDSGARDINER OP

  Bomuldsgardiner fås i både tykkere og tyndere modeller. Det er ekstra flot at kombinere disse. Af og til vil vi gerne have et tyndt gardin, fordi det er let og fint samt giver et rigtig godt lysindfald. Det giver desuden også lidt ekstra privatliv. At kombinere det tynde bomuldsgardin med et i et tykkere bomuldsstof, der hænger mere på siden, giver rummet lidt tyngde og får det til at føles hyggeligt. Dobbeltgardiner, altså et tykt gardin og et tyndt gardin i kombination, er almindelige på hotelværelser og er blevet en trend i mange private hjem – det er ikke spor underligt, for hvem vil ikke gerne have den luksuriøse hotelfølelse i eget hjem? Ophængning af dobbeltgardiner er nemmest med en gardinskinne, der har to baner. Så kan du hænge det tykke bomuldsgardin i den forreste bane og det tynde i den bagerste. Et fint og tyndt gardin, der stikker frem bag det tungere, er praktisk på flere måder. Du kan nemt trække det tykke gardin for, når du vil mørklægge rummet, men når du trækker dem fra, har du stadig et fint, tyndt gardin inderst inde, der gør rummet ekstra hyggeligt, men samtidig skærmer en smule mod indsyn! Dobbeltgardiner er rigtig flotte og giver umiddelbart rummet en mere luksuriøs stemning. Derudover er det en perfekt måde at få integreret flere tekstiler i et og samme rum. Tilføjelse af flere tekstiler i et hjem giver rummet mere dybde. Dobbeltgardiner er perfekte i både stuer og soveværelser, og i andre rum, hvor du har store vinduespartier, fordi du både får den mørklæggende effekt, som du selv kan justere, samt indsynsbeskyttelse, som ikke skærmer for meget for lyset.

  BOMULDSGARDINER I FORSKELLIGE MODELLER

  Bomuldsgardiner passer ind i ethvert rum i hjemmet, især fordi bomuldsgardiner fås i mange forskellige modeller og med forskellige ophæng. Tag gerne et kig på vores forskellige modeller, så du finder de gardiner, der passer bedst ind i det rum, du leder efter et gardin til. Måske har du et vindue, hvor der er en begrænset plads rundt omkring. Det kan f.eks. være over et køkkenbord eller et smallere vindue, hvor en gardinkappe med et luftigt og fint bomuldsstof vil passe perfekt. Eller måske er det sådan, at du gerne vil have et par tynde gardiner i stuen, og så passer det måske super godt med et par fine bomuldslængder? Der findes også bomuldsgardiner, som er lidt tykkere, så selvom de ikke er designet til at mørklægge rummet, kan de stadig forhindre, at et meget kraftigt lys finder vej ind i rummet, dog uden at mørklægge det helt og holdent. Der findes ganske enkelt et bomuldsgardin til ethvert rum!

  Der findes også gardiner med forskellige ophæng. Vælger du et gardin med multibånd, kan du vælge mellem både gardinskinne og gardinstang, så du får flere ophængningsmuligheder, mens et bomuldsgardin med sejlringe er meget nemt at hænge op. Både gardinkapper og gardinlængder med sejlringe passer perfekt i de rum, hvor man ved, at man ofte gerne vil trække gardinerne for, da ringene er nemme at arbejde med, men også i de rum, hvor man ved, at man ret ofte vil skifte gardinerne.