Lange gardiner

Med lidt højere til loftet, hvilket ofte forekommer i ældre bygninger, kan det være mere besværligt at få gardiner i normal længde til at passe ind. I vores kategori af lange gardiner finder du samme dejlige gardiner – men med længder på op til 300 cm. Vores lange gardiner fås i masser af farver og materialer, så du kan finde netop den længde, som passer dig og dit hjem. Tag dig et kig på vores sortiment af lange gardiner til boligen og lad dig inspirere!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Længde
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Længde
  • Pris
  Visning 19 produkter
  Visning 19 produkter

  LANGE GARDINER, DER STRÆKKER SIG FRA GULV TIL LOFT

  Hvis et rum føles tomt og koldt, skyldes det ofte, at der mangler et par pæne gardiner. Har du desuden et stort vindue, eller har du højt til loftet, kan det være rigtig fint med et par lange gardiner. Nogle gange vil man gerne have et par ekstra lange gardiner, både grundet det eksklusive og fine præg, som et par gardiner tilføjer, men frem for alt for at frembringe den der hyggelige stemning. Ekstra lange gardiner er perfekte til høje vinduer og giver en illusion af større vinduer og større rum, samtidig med at de giver rummet mere dybde og gør det langt mere hyggeligt.

  LANGE GARDINER GIVER FLERE MULIGHEDER

  Lange gardiner kan i den grad skabe en hotelfølelse derhjemme, og det er skønt med lange gardiner, da de giver dig mulighed for at hænge dem op på flere forskellige måder. Nogle foretrækker at hænge deres gardiner lavt for at få et pænt fald på stoffet mod gulvet, mens nogle kan lide at bruge hele længden og hænge deres gardiner højt oppe på væggen eller fra loftet.

  Lange gardiner er lige så velegnede til at hænge op med en gardinstang som med en gardinskinne. Det er blot vigtigt at tjekke ophænget på gardinet. Gardiner med multibånd fungerer til alle typer af ophæng. Med multibånd kan gardinerne eksempelvis hænges direkte på gardinstangen i hullerne eller ved hjælp af ringe, fingerkroge eller en gardinskinne.

  VÆLG MELLEM FORSKELLIGE MATERIALER

  Lange gardiner fås i mange forskellige farver og materialer, så hvis du ønsker et par gardiner, der er ekstra lange, behøver du ikke at gå på kompromis med det æstetiske. Måske vil du hænge et par gardiner op i fløjl, hør eller bomuld? Det bliver et stilrent valg, uanset hvilket materiale du vælger, da det kan tilpasses ud fra, hvilket rum gardinet skal hænge i, eller hvordan rummet generelt er indrettet.

  Har du meget tunge farver i din indretning og på væggene, vil du måske gerne have et par mere luftige gardiner. Føles dit rum lidt koldt og tomt, passer det givetvis bedre med et par grovere gardiner, som virkelig indrammer vinduet med stil og giver rummet en større dybde. At vælge gardiner i fløjl giver rummet en meget blød atmosfære, og det kan passe fint, hvis du for eksempel har mange kantede og stilrene møbler. Men én ting er sikkert, og det er, at uanset hvor eller hvilke gardiner du overvejer at hænge op, bliver det ekstra flot og luksuriøst, hvis du vælger at investere i et par lange gardiner, der strækker sig fra loft til gulv.

  HVOR LANGE SKAL DINE GARDINER VÆRE?

  Hvor lange gardiner du skal bruge, afhænger af, hvor meget plads du har mellem loft og gulv, og om du ønsker, at gardinet skal nå ned til gulvet eller stoppe et par cm over. Det er altid vigtigt at måle den længde, du skal bruge, inden du køber dine lange gardiner. I vores sortiment af længere gardiner kan du finde gardiner, der har en længde på op til 300 cm.

  HÆNG DINE LANGE GARDINER NED FRA LOFTET

  At hænge et par lange gardiner fra en loftskinne er noget, der virkelig er blevet trendy. Det ser ikke kun pænt ud, det giver også en illusion af større vinduer. Vil du have dine gardiner hængende ned fra loftet, er det netop lange gardiner, du skal vælge, da de når helt ned til gulvet og ikke efterlader et kedeligt gab mellem gulv og gardin.

  At hænge gardinet ned fra loftet er nogle gange den eneste mulighed, for eksempel hvis du bor i en ældre bygning med lidt højere til loftet, har meget store vinduer, der måske endda går fra loft til gulv, eller når du bare vil have den luksuriøse hotelfølelse derhjemme. I et mindre rum kan gardiner ophængt fra loftet give illusionen af ?en højere loftshøjde samt et mere rummeligt rum.

  HVORDAN HÆNGER MAN GARDINER OP I LOFTET?

  Hvordan hænger man gardiner op i loftet? Det kan virke lidt besværligt at hænge gardiner op i loftet, men det behøver det slet ikke at være. En gardinstang kan virke som et praktisk valg, og du kan selvfølgelig bruge en gardinstang og hænge den højt op. Men resultatet bliver ikke altid godt. Når du skal hænge gardiner op i loftet, er det bedst at undgå den klassiske gardinstang og i stedet investere i en gardinskinne i loftet. Du kan nemt fastgøre en loftskinne i loftet med loftbeslag på det ønskede sted.

  Det er som sagt ret nemt at hænge et par lange gardiner fra loftet, men det kan alligevel være vigtigt at overveje et par ting. Det første, som altid er vigtigt, når man hænger gardiner op, er at måle. Du skal muligvis måle for at se, hvor langt du har mellem loft og gulv, og hvor lange gardiner du skal have. Du skal også måle, hvor langt ude du vil have dem til at sidde fra væggen, og i hvilken afstand fra væggen du skal fastgøre dine loftbeslag. Et andet tip, der gør det ekstra stilrent, er at hænge gardinet op så det ikke kun dækker vinduerne. Det er flot at hænge gardinet op, så det dækker lidt mindre af ??vinduets side og mere af væggen og ikke skærmer for meget af vinduet. Det giver en illusion af et bredere vindue, og du får et finere lysindfald. Hvis det er et resultat, du gerne vil opnå, skal du vælge en gardinskinne, der er bredere end selve vinduet. Med en gardinskinne er det også nemmere at trække dine gardiner for, hvis du vælger en glideskinne og fastgør dine gardiner med en rynkebåndskrog. Det er skønt at kunne trække gardinerne for, især når du gerne vil have lidt afskærmning. At hænge lange gardiner fra loftet er flot, både med tynde og tykke gardiner.

  AFSKÆRM RUMMET MED LANGE GARDINER

  Med gardiner er det faktisk perfekt at skærme og skabe flere rum i hjemmet, og lange gardiner er perfekte til netop dette formål, da gardinerne strækker sig fra gulv til loft. Lige her er det fint med både tynde og tykke gardiner. Er I flere i hjemmet, kan det være rart at bruge tykke gardiner, der også virker lyddæmpende, men drejer det sig om en sovealkove i en mindre lejlighed, hvor du bor alene, kan det være rart med et luftigt og tyndt gardin. Valget af gardin handler altid om, hvilken følelse du ønsker at skabe, og hvilket formål du ønsker, at gardinet skal opfylde.