Linnedgardiner

Skab en varm og hyggelig stemning med vores flotte linnedgardiner i naturnære farver. Det gode ved gardiner i hør eller hørlignende materiale er, at de passer ind i alle slags hjem, og stoffets struktur er helt anderledes sammenlignet med andre mere traditionelle gardiner. Vælg et gardin her på BGA.DK som passer i netop dit hjem. Gå på opdagelse i vores magiske verden af gardiner!

Farve
Materiale
Størrelse
Farvenuance
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Farve
  • Materiale
  • Størrelse
  • Farvenuance
  • Pris
  Visning 1 produkter
  Visning 1 produkter

  HØRGARDINER - ET TRENDY VALG

  Gardiner, og andre tekstiler, i hørmaterialer, er blevet en trend. Det er ikke så mærkeligt endda, hvis du spørger os. Hør er et materiale, der er lidt rustikt i sin struktur, og som samtidig føles jordnært. Det er rigtig flot som gardin, da det også passer til mange forskellige indretningsstile. Gardinernes fine struktur adskiller sig fra mange andre typer gardiner og gør hørgardinet til noget helt unikt.

  Hørgardiner fås i mange forskellige farver, så det er ikke svært at finde et par, som du falder pladask for. Hvide hørgardiner er et klassisk valg, der altid passer godt og ser godt ud i hjemmet, uanset årstiden, men der findes også en masse andre farver, du kan vælge imellem. Hørgardiner i beige er et meget stilrent og trendy valg, eller hvad med grå hørgardiner? Alle disse farvenuancer på hørgardiner er farver, der passer godt sammen og komplementerer mange andre ting i hjemmet. Sætter du pris på mere farve og flere kontraster, findes der også mønstrede hørgardiner eller farverige hørgardiner, der pifter hjemmet op på et øjeblik!

  Er du usikker på, hvilken farve du skal vælge, kan du tage udgangspunkt i de farver, der er i rummet omkring dig. Måske vil du hente den samme farve fra noget andet i dine hørgardiner. For eksempel fra pyntepuderne eller bryde af med forskellige nuancer mod vægfarven.

  GROVE ELLER TYNDE HØRGARDINERR?

  Der findes forskellige hørgardiner i vores sortiment, både dem i et grovere hørstof og dem i et tyndt og luftigere hørstof. Hvilken type hørgardin du skal vælge afhænger af, hvad du selv foretrækker. De forskellige gardintyper kan skabe forskellige udtryk i rummet. Grove hørgardiner indrammer vinduet mere markant, mens tynde hørgardiner føles mere lette og luftige. Måske passer det bedst med et grovere hørgardin om efteråret og tynde, luftige hørgardiner om sommeren. Med hørgardiner er det nemt at variere mellem de forskellige valgmuligheder.

  HØRGARDINER, DER PASSER IND I ALLE HJEMMETS RUM

  Hørgardiner er perfekte i forskellige hjem, og uanset indretningsstilen vil de forstærke stemningen i rummet. De passer ind i det landlige hjem såvel som det moderne. Det er skønt med et så alsidigt gardin, for så kan du nemt ændre og variere stilen ved hjælp af forskellige dekorationer, og du kan vælge et par rigtig flotte gardiner, som du altid lader være det grundlæggende element i rummet.

  En anden vidunderlig ting ved hørgardiner er, at de passer så godt ind i alle hjemmets forskellige rum. De er lige så flotte i køkkenet som i stuen, og eftersom de findes i så mange forskellige farver og mønstre, kan du vælge et par, der passer godt til vægfarven i netop dét rum. Måske vil du have et par luftige hørgardiner i et tyndt materiale i køkkenet og et par tykkere med en højere trådtæthed i stuen? Du kan vælge helt ud fra din egen smag! Uanset hvad du vælger, vil hørgardinet bidrage til et tidløst udtryk i rummet.

  HOLD DINE HØRGARDINER FRISKE

  Det er vigtigt ikke at vaske hørgardiner alt for ofte. Det kan som regel være nok bare at lufte dine hørgardiner, men skal du vaske dem, er det vigtigt at gøre det på et program for sarte tekstiler, for eksempel 30 grader finvask eller lignende. Et tip kan være at vaske dine gardiner i et velduftende, men skånsomt vaskemiddel, så når du har vinduerne åbne om sommeren, vil den skønne sommerbrise bringe en god duft ind fra gardinerne. En ekstra skøn sommerluksus! Efter du har vasket dine hørgardiner, må du ikke tørretumble dem, og det er smart at lade dem lufttørre for at få den naturlige rynkethed, der giver hørgardinerne deres rustikke og stilfulde karakter.

  GARDINKAPPE ELLER GARDINLÆNGDE?

  Der findes meget forskelligt at vælge imellem, når det kommer til gardiner. Både hvad angår ophæng, materiale og ja sågar modellen. To forskellige alternativer blandt hørgardiner er gardinkapper og almindelige gardinlængder. Et gardin i hør er et meget fint valg til et køkkenvindue, der er placeret over køkkenbordet eller et rektangulært entrevindue. Men det er selvfølgelig ikke kun på grund af pladsen omkring, at du skal vælge en gardinkappe, men den egner sig perfekt til netop disse vinduer. En gardinkappe i hør er flot og passer i princippet til alle slags vinduer. Har du brede vinduer, kan du også bygge på med flere gardinkapper ved siden af ?hinanden på en længere eller flere gardinstænger.

  En klassisk gardinlængde i hør er et tidløst og altid smart valg. Den indrammer vinduet på flotteste vis og giver en god dybde til rummet. Smukke gardinlængder i hør er også det perfekte valg, når du leder efter et gardin, der ikke må føles for tungt eller groft, da de, trods forskellig grovhed, bidrager med en trendy og stilfuld følelse i hjemmet.

  HØRGARDINER ER ALTID ET SIKKERT VALG

  At vælge det rigtige gardin kan til tider føles svært, da der findes så mange forskellige valgmuligheder. Især når det gælder farver og mønster. Hørgardiner er altid et sikkert valg, og uanset om du vælger gardinlængder eller en gardinkappe i hør, kan du føle dig tryg ved, at du får et par stilrene og flotte gardiner. Hørgardiner bidrager til et mere velindrettet hjem og får det til at føles super hyggeligt.