Gardinkapper

Her finder du vores sortiment af flotte gardinkapper. En gardinkappe er perfekt, hvis du vil indramme et vindue, særligt hvis det er et mindre vindue eller hvis du ikke har så meget vægplads rundt om vinduet. Gardinkapper tager ikke så meget plads, men er til gengæld en meget fin detalje, som gør meget for helheden. Desuden er de lette at hænge op. Vælg mellem forskellige stile og find en gardinkappe som passer til dit hjem!

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 0 produkter

  Vi beklager

  Fandt ingen produkter

  INDRAM DIT VINDUE MED EN FIN GARDINKAPPE!

  Velkommen til vores sortiment af fine gardinkapper! En gardinkappe er et mindre gardin, der ofte hænger over den øverste del af vinduet. På trods af at en gardinkappe ikke fylder så meget, spiller den en stor rolle for interiøret i dit hjem. En gardinkappe indrammer på flotteste vis dit vindue, og der er flere forskellige farver og mønstre, du kan vælge imellem. Der findes både lige gardinkapper og gardinkapper med bølger. En gardinkappe med et bølget fald har et lidt mere romantisk udtryk, mens en gardinkappe i en lige model tilføjer et lidt mere stilfuldt og elegant strejf til dit hjem. Uanset om du vil have klassiske flæser eller en mere lige gardinkappe, så tilføjer den en hjemlig og hyggelig følelse! Hos os finder du mange forskellige stilfulde gardinkapper, så du kan være sikker på at finde en model, der passer perfekt til dine individuelle behov!

  Gardinkapper er et klassisk valg, der passer til mange rum, men de passer særligt godt til køkkenet. I køkkenet kan der ofte være mindre vinduer over køkkenbordet, og her passer det godt med et gardin, der ikke hænger så langt ned. Gardinkapper passer også godt i de rum, hvor du vil have et større lysindfald, fordi et lige, mindre gardin ikke dækker for meget af vinduet. Dagslyset kan stadig trænge ind. Hvis du har mange dekorationer i vindueskarmen, for eksempel planter, passer gardinkapper også rigtig godt, fordi de ikke er i vejen, men stadig får dit vindue til at føles indrammet og hyggeligt. Der er mange fordele ved at vælge gardinkapper! Det er også et meget praktisk valg, hvis du har dyr, der elsker at kradse på tekstiler, eller små børn, der kravler rundt på gulvet. En gardinkappe er ikke i vejen og risikerer derfor ikke at blive trukket ned. Derudover er det nemt at støve vindueskarmen af og støvsuge rundt om vinduet, når der ikke er gardinlængder på siden af vinduet!

  En gardinkappe kan være at foretrække, hvis du ikke har så meget vægplads omkring dit vindue og ikke vil lukke vinduesfladen for meget. På den måde kan du stadig nyde et større lysindfald. Hvis du har små vinduer, kan det være et godt tip at fastgøre dine gardinkapper lidt over vinduet. Det gør, at gardinkappen kun dækker en lille del af vinduet, og det giver en illusion om et større og længere vindue! Det er altid bedst at måle op, inden du køber et gardin, uanset model. Tjek, hvilke mål dit vindue har, og hvor meget areal der er omkring vinduet. Sammenlign derefter med målene på gardinkappen, som du er interesseret i. Hvis den er for lille, kan du nemt hænge to gardinkapper sammen på en længere gardinstang. Hvis den imidlertid er for lang, kan du bruge oplægningsbånd, så du nemt kan forkorte gardinkappen.

  EN GARDINKAPPE, DER PASSER PERFEKT TIL DIG

  Der findes mange forskellige gardinkapper. Måske leder du efter en gardinkappe med blomstermønster eller en gardinkappe i rustikke og naturlige materialer som bomuld og ramie? Hvis du foretrækker en moderne indretningsstil, kan en stilfuld beige gardinkappe med en hørlignende struktur måske være noget for dig? Eller måske vil du gerne have en mønstret gardinkappe i en farverig nuance for at skabe en større kontrast i dit hjem? Vi lover, at der er en gardinkappe, der passer til ethvert hjem, uanset hvad du leder efter!

  Noget af det skønne ved en gardinkappe er, at den er så let at variere. Du vil måske have en lys gardinkappe til foråret med et vidunderligt blomstret mønster, der fremkalder sommerfølelser, hvorefter du skifter over til en mørkere nuance hen mod efteråret, så hjemmet bliver lidt mere hyggeligt. Med tekstiler, og især gardiner, er det nemt at opdatere og dekorere efter årstiden. Med en gardinkappe er det let at skabe en ny følelse i dit hjem, og på trods af at en gardinkappe ikke fylder så meget, vil du blive overrasket over, hvordan den kan ændre indtrykket i et helt rum.

  BRUG GARDINKAPPER SOM INDSYNSBESKYTTELSE

  Hvis du har meget store vinduer, eller du bor i stueetagen, kan du bruge gardinkapper som indsynsbeskyttelse. Hæng gardinkappen, så den skjuler den nederste del af vinduet i stedet for den øverste del af vinduet. Denne type gardin kaldes normalt et cafégardin og er en smart måde at begrænse indsynet på. Hænger du en gardinkappe i den nederste del af vinduet, er det flot at matche den med længere gardinlængder på siderne. Et tip kan være at vælge gardiner i tyndere materialer, der er klarere, så lyset stadig kan finde vej ind i rummet!

  FLERE OPHÆNGNINGSMULIGHEDER

  Der findes gardinkapper med forskellige ophængningsmuligheder, så du nemt kan finde det, der føles mest praktisk for dig. I vores sortiment finder du både gardinkapper med øjer/sejlringe og multibånd. Et gardin med multibånd har flere muligheder i ét og samme gardin! Det betyder, at du kan føre gardinstangen direkte ind i løbegangen, gennem den forsyede kanal på gardinet, eller fastgøre fingerkroge til gardinet, som du så hænger på stangen. Du kan vælge det, der passer dig bedst! Det mest almindelige er, at gardiner er syet med en såkaldt kanal, hvorigennem man nemt trækker gardinstangen, eller at gardinet har øjer/sejlringe. Sejlringe - eller øjer om du vil - er fleksible, fordi de allerede sidder på gardinet, og du kan nemt trække gardinstangen igennem dem. Man kan nemt tro, at disse forskellige modeller kun påvirker selve ophængningen, men faktum er, at det også påvirker gardinets fald. Sejlringene gør gardinet mere bølget, mens en kanallængde, der er længere end selve stangen, gør gardinet mere krøllet. Hvis du klikker på den gardinkappe, du er interesseret i, kan du læse mere om, hvilket slags ophæng den har!