Guld & Sølv - posters til eksklusive vægge

(10)

Elsker du at bruge guld og sølv i indretningen? Så er du havnet det rette sted. Vi har masser af skønne plakater i guld og sølv, så du kan være sikker på at finde et favorit eller to.

Vi har plakater med tekst, med stilrene tryk og med mere kitsch-agtive motiver. Her finder du noget for enhver smag. Se udvalget herunder og vælg den guldplakat eller sølvplakat, som fanger din interesse.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 10 produkter
  Visning 10 produkter

  Guldposters og flotte sølvplakater

  Som vi alle sammen ved, er det sådan, er trends kommer og går, og guld og sølv bliver i særdeleshed moderne af og til. Der er været mange af den slags varer, og vi har både set guld- og sølv-posters, accessories og endda sminke. Vi er vilde med det, hvilket afspejles i vores sortiment. Tag et kig – vi ved, at mange af jer kommer til at falde pladask for det, der møder jer!

  Mere end bare modesult!

  Selvom det er en trend, mener vi ikke, der er grund til ikke at give den fuld gas! Vi synes sagtens, man kan købe vores moderne guld- og sølvplakater med tanke på at have dem hængende på væggene, også efter at deres storhedstid er ovre. Det er jo sådan, man skaber magi i sin indretning, ikke? Altså ved at teste de nyeste trends og så beholde det, man synes særligt godt om for altid!

  Noget andet, vi vil sige, er, at du ikke skal være bange for at blande nyt og gammelt på dine vægge. Det samme gælder forskellige stilarter. Vores posters spænder over en masse stilarter, og hvis du spørger os, passer de alle sammen godt sammen – det kræver blot det rette rum og den rette kombination.

  Køb plakater og posters med guldtryk her hos os, og se, hvor fint de passer sammen med de andre ting i dit hjem. Du vil opdage, at der er meget, der passer flot sammen med disse plakater og posters!

  Smart med billigere hjemmeindretning

  Der findes en masse forskellige måder at opfriske hjemmet på, og vi kan bedst lide at gøre det ved hjælp af posters og andre små indretningsdetaljer. Ofte skal der kun en lille ting til, for at et rum føles som nyt, og det synes vi, du skal have med i baghovedet, når du kigger rundt på hjemmesiden.

  Som du kan se, har vi rigtig mange guld- og sølvposters at vælge mellem. Det er altid fedt at finde flere, man godt kan lide i den samme butik, og det er præcis den slags butik, vi kører her! Vi lover, at du kan finde både det ene og det andet her hos os!

  Sørg for at købe nogle stykker af vores trendy guld- og sølvplakater, for de kommer til at se hamrende godt ud sammen på en væg! Det er naturligvis også flot at have vores fine guldposters og sølvposters hængende i forskellige rum, eller måske på forskellige vægge i samme rum. Uanset hvad du vælger at gøre i forhold til placeringen, kommer disse posters til at skille sig ud på den bedst mulige måde!

  Forskellige stilarter med guld og sølv

  Først og fremmest er det forskellige stile bare at vælge enten guld- eller sølvplakater. Nogle er mest til guld, mens andre har en svaghed for sølv. Uanset hvad man vælger, kommer disse plakater til at skabe mere bling i hjemmet, og hvem vil ikke gerne have det?

  Selvom det er lidt forskellige stilarter afhængigt af hvilken farve, man vælger, giver både guld og sølv hjemmet et moderne touch. Vores plakater er både fede og stilrene på én og samme tid, og det er jo præcis, hvad man gerne vil have!

  Hvis du normalvis ville vælge sølv, kan det være en god idé at prøve guld af og vice versa. Kast dig ud i noget nyt! Et andet godt tip er at putte en sølvposter i en af vores guldrammer eller en guldposter i en af vores sølvrammer.

  At turde at prøve noget nyt

  Føler du dig som sådan en person, der ofte går den sikre vej, når det kommer til indretning? Det er ikke så underligt, og du er ikke alene. Ved du med dig selv, at du altid tager det sikre valg, men kunne du godt tænke dig at vove pelsen lidt mere? Så er det en god idé at begynde med småting såsom posters, plakater og rammer. Vi har jo alle tre ting, så tag et kig rundt, og se, hvad der passer til netop dig!

  Når du har fundet dine favoritter blandt vores posters og plakater, er der kun tilbage at vente, til de havner i postkassen! Husk at lade nye indretningsdetaljer få ekstra meget plads, for så kan du løbende tilføje andre nye ting til indretningen. Et god tip fra os til jer!

  Pynt alle rum med flotte motiver!

  Nogle gange glemmer vi visse dele af vores hjem, når det kommer til fine detaljer på væggene. Nogle rum bruger vi altid meget tid på, men så er der til gengæld andre rum, der går i glemmebogen. Det er jo ærgerligt, og sådan bør det ikke være!

  I stedet for bare at fokusere på dagligstuen, soveværelset og lignende, synes vi, man skal huske, at det er super flot at have fine plakater hængende på badeværelset (man kan godt hænge plakater op uden at bore i fliserne, hvis man har fliser), på væggen langs trappen og så videre. Selv kælderen kan have brug for at blive piftet lidt op, så husk at forkæle alle rummene i dit hjem!

  Fuldend looket med en flot ramme

  Hvis du vil supplere din plakat med en diskret ramme eller vil gå all-in og skabe dit eget sølv- eller guldbillede, så hjælper vi dig meget gerne. Hovedsagen er, at rammen og motivet passer sammen. Derfor er det smart at vælge enten en sort eller en sølvfarvet ramme til et sølvfarvet motiv og en sort eller guldfarvet ramme til et guldfarvet motiv. Man bør altid matche motivet med rammen, inden man begynder at tænke på, hvilken indretning billedet skal passe til. Dette gør, at man ofte finder et godt sted i hjemmet, og at motivet fungerer efter hensigten.

  Vi tilbyder dig både matte sølv- og guldtryk samt fototryk og mere glansfulde modeller. Hvad bør du vælge? Det beror på, hvilket indtryk du ønsker til dit motiv. Et mat tryk udstråler enkelhed og matches gerne med andre ting i mat guld eller sølv. Fototryk fanger ædelmetallernes glans på en naturlig måde, mens de mere glansfulde billeder er luksuriøse hele vejen rundt. De glansfulde tryk er sølv- eller guldfolierede, hvilket indebærer, at billedets ydre har en eksklusiv tekstur og "kan mærkes" til forskel fra de matte og de fotograferede tryk.

  Har du spørgsmål angående nogle af vores guld- eller sølvposters? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.