• Elegant vægspejl
  • Stilrent dansk design
  • Luksuriøse detaljer

KAILA Round Mirror - Thin Brass 80 cm Ø

1186 kr 1395 kr
Du sparer 209 kr (-15%)

(2 anmeldelser)
Vælg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Specifikation

Dybde
5 mm
Farve
Messing
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Materiale
Metal
Spejlets ydre
80 cm ø
Vægt (gram)
5300
Vægfæste
Ja

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

Jersey Messing et rundt og dekorativt spejl som kan få rummet til at virke større og tilføje en indbydende stemning til næsten hvilket som helst rum. Den messingfarvede ramme er meget tynd, hvilket giver spejlet en stilren fremtoning. Spejlet kan alene pynte væggen eller kombineres med andre flotte indretningsdetaljer.

Eftersom hvert eksemplar af dette spejl er unikt, ser de ikke helt identiske ud. På en del eksemplarer kan der komme en lille åbning/sprække i rammen, hvilket i disse tilfælde giver dette elegante vægspejl en mere rustik fremtoning og endnu mere karakter!

Dette runde spejl er fra danske House Nordic og fås i flere størrelser hvoraf denne variant har diameteren 80 cm.Varenummer: 51037960
 
0
0

Anmeldelser

Anna-Maria

Jeg er meget tilfreds med mine køb fra jer. Tre spejle i Jersey-serien, to stk. 80 cm og en 60 cm. Ligesom jeg forestillede mig, er spejlene tidløse og meget elegante, en flot detalje i stuen, entréen og soveværelset.

2021-02-14
Sidsel

Spejlet er pænt. Det blev leveret hurtigt. Det eneste er, at messingstrimlen kan være et par mm tykkere. Det ser alligevel godt ud i vores entré.

2020-01-13

Skriv en anmeldelse af dette produkt

Andre har også købt