• Rektangulært badeværelsesspejl med matterede kanter
  • Varmhvid LED-belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA

KAILA Spejl Frost LED 50x70 cm

  • Rektangulært badeværelsesspejl med matterede kanter
  • Varmhvid LED-belysning i 3000K
  • Elegant svensk design fra KAILA
1495 kr
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
3 cm
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2021
Spejlets ydre
50x70 cm
Ophængning 
Stående & Liggende
Vægfæste
Ja
Watt
27
Godkendt til badeværelse
Ja

Varemærke: KAILA

Dette flotte spejl i svensk design fra KAILA har en rektangulær form og matterede kanter. Bagved de stilfulde kanter har spejlet en integreret LED-belysning som oplyser spejlet og giver et varmt hvidt lys i 3000K. Belysningen er dæmpbar, og du tilpasser enkelt lysets styrke ved at holde skærmens touch-knap inde i nogle sekunder. Makeupspejlet husker automatisk den seneste lysindstilling næste gang du tænder. LED er en energibesparende lyskilde som giver et jævnt og naturligt lys.

Det elegante badeværelsesspejl er kun 3 cm dyb og måler 50x70 cm. Spejlet er godkendt til brug i badeværelse og det stilfulde design giver et luksuriøst udtryk i hjemmet. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Spejlet er fra KAILA – et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til det moderne hjem – og til rimelige priser.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044784
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt