• Klassisk rundt spejl med matteret kant
  • Dæmpbar LED-belysning i 3000K
  • Svensk design fra KAILA

KAILA Spejl Frost LED 60 cm Ø

  • Klassisk rundt spejl med matteret kant
  • Dæmpbar LED-belysning i 3000K
  • Svensk design fra KAILA
1595 kr
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dæmpbar
Ja
Dybde
3 cm
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Spejlets ydre
60 cm ø
Ophængning 
Vertikal
Vægfæste
Ja
Watt
23
Godkendt til badeværelse
Ja
Vægt
6000 g

Varemærke: KAILA

Dette er et klassisk og flot rundt badeværelsesspejl. Spejlet er indrammet af en matteret kant med integreret LED-belysning. Belysningen bagved spejlet giver et behageligt varmhvidt skær i 3000K. Belysningen er dæmpbar, og du kan let justere belysningen ved at holde knappen inde i nogle sekunder. Næste gang du tænder, vil spejlet huske hvilken lysstyrke det var indstillet på. Spejlet har tilhørende vægophæng og er godkendt til badeværelser. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

LED er en energibesparende lyskilde som giver et jævnt og naturligt lys – hvilket gør at dette spejl perfekt som badeværelsesspejl og som makeupspejl, eller hvorfor ikke som entréspejl? Det elegante spejl måler 60 cm i diameter og er kun 3 cm tynd.

Spejlet er fra det svenske varemærke KAILA. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til det moderne hjem.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044778
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt