• Tidløst rundt spejl uden ramme
  • Integreret LED-belysning
  • Tidløst svensk design fra KAILA

KAILA Spejl LED 80 cm Ø

  • Tidløst rundt spejl uden ramme
  • Integreret LED-belysning
  • Tidløst svensk design fra KAILA
2295 kr
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dæmpbar
Ja
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2224
Spejltype
Vægspejl
Spejlets ydre
80 cm Ø
Vægfæste
Ja
Godkendt til badeværelse
Ja

Varemærke: KAILA

Dette er et klassisk badeværelsesspejl i rund form fra det svenske varemærke KAILA. Badeværelsesspejlet har integreret dæmpbar LED-belysning rundt om, som lyser op bagfra og giver et fint varmt hvidt skær udad i 3000K. Belysningen er dæmpbar og du kan let justere belysningens styrke ved at holde knappen inde i nogle sekunder. Næste gang du tænder belysningen, vil spejlet huske hvilken lysstyrke det var indstillet på. LED er en energibesparende lyskilde som giver et jævnt og naturligt lys.

Spejlet er godkendt til badeværelser, men dets tidløse og elegante udformning er flot også på andre vægge i hjemmet. Spejlet måler 80 cm i diameter, er kun 3 cm dyb og har vægophæng. Spejlet er beregnet til fast installation og tilkobles en afbryder.

KAILA er et nyt svensk varemærke som fokuserer på flotte indretningsdetaljer i stilrent svensk design til det moderne hjem – og til rimelige priser.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke skiftes ud, men har en levetid som modsvarer produktets levetid. Efter 50.000h anslås lysstyrken til at være reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51047740
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt