• Flot og funktionelt badeværelsesspejl
  • Integreret LED-belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design fra KAILA

KAILA Spejl Rectangle LED 60x80 cm

  • Flot og funktionelt badeværelsesspejl
  • Integreret LED-belysning i 3000K
  • Klassisk svensk design fra KAILA
1695 kr
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
3 cm
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
2415
Spejlets ydre
60x80 cm
Ophængning 
Stående & Liggende
Vægfæste
Ja
Godkendt til badeværelse
Ja

Varemærke: KAILA

Dette er et rektangulært badeværelsesspejl i klassisk design. Spejlet måler 80x60cm og er kun 3 cm dybt. Badeværelsesspejlet har tilhørende vægophæng og kan monteres både vandret og lodret. Lidt indenfor spejlets kant er der dekorativ integreret LED-belysning rundt om spejlglasset. Belysningen er dæmpbar og justeres ved at holde den skærmens vandtætte touch-knap inde, så du let kan tilpasse styrken ud fra lyset omkring dig. Belysningen er en varmhvid nuance i 3000K og giver et fint skær udad. LED er en energibesparende lyskilde som giver et jævnt og naturligt lys – hvilket er perfekt i et badeværelsesspejl.

Spejlet er godkendt til badeværelser, men dets tidløse og klassiske design passer også godt på hjemmets øvrige vægge. F.eks. som makeupspejl. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Spejlet er fra svenske det svenske varemærke KAILA. KAILA er et nyt svensk varemærke som fokuserer på flotte indretningsdetaljer i stilrent svensk design til det moderne hjem – og til rimelige priser.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044780
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt