• Dekorativt spejl i asymmetrisk form
  • Moderne bronzetonet spejlglas
  • Stilrent svensk design fra KAILA
KAILA – et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil, som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til rimelige priser til det moderne hjem.

">

KAILA Spejl Shape I Dark Bronze 30x40 cm

339 kr 399 kr
Du sparer 60 kr (-15%)

Vælg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Specifikation

Farve
Bronze
Farve på spejlglasset 
Bronze
Spejltype
Vægspejl
Spejlets ydre
30x40 cm
Vægt (gram)
870
Vægfæste
Ja

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

Dette asymmetriske spejl kan blive en rigtig flot og trendy indretningsdetalje i dit hjem! Udover det interessante æggeformede design, har dette spejl også et stilfuldt bronzetonet spejlglas som yderligere forstærker den moderne fremtoning og harmoniserer flot med mange forskellige farvetemaer. Den bløde form i kombination med det tynde spejl uden ramme giver en unik og elegant fremtoning. Perfekt som funktionel og moderne vægdekoration i stue, entré eller soveværelse.

Dette dekorative vægspejl fås i flere størrelser, og lige denne variant har størrelsen 30x40 cm.

Spejlet er fra KAILA – et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil, som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til rimelige priser til det moderne hjem.Varenummer: 51044587
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt

Andre har også købt