• Rundt spejl med læderbånd til ophængning
  • Moderne industrielt design
  • Varmt hvidt lys i 3000K

KAILA Spejl Sort LED 60 cm Ø

1441 kr 1695 kr
Du sparer 254 kr (-15%)

På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Specifikation

Dybde
3 cm
Farve
Sort
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Materiale
Metal
Spejlets ydre
60 cm ø
Vægfæste
Ja
Godkendt til badeværelse
Ja

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

Dette badeværelsesspejl er i et industrielt design med sin sorte nuance og trendy runde udformning. Spejlet måler 60 cm i diameter og har et tilhørende læderbånd i brunsort beregnet til ophængning. Rundt om spejlglasset er der integreret LED-belysning som giver et varmt, hvidt skær i 3000K. Belysningen er dæmpbar og du justerer let styrken ved at holde skærmens touch-knap inde i nogle sekunder. Spejlet husker den seneste lysindstilling næste gang du tænder. Dette giver dig muligheden for altid at kunne spejle dig i godt lys. Spejlet er godkendt til badeværelser, men kan også udgøre en flot indretningsdetalje på hjemmets øvrige vægge. Spejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Spejlet er fra KAILA – et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til det moderne hjem – og til rimelige priser.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.Varenummer: 51044786
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt

Andre har også købt