Kort & byer - Posters til en vagabond

(117)

Har du en yndlingsby? Vil du have din hjemby hængende på væggen i form af et kort? Er du generelt glad for kort og storbyferier? Så er du havnet det rigtige sted - vi har nemlig et bredt udvalg af bykort.

Tag et kig herunder. Skal det være et kort over det smukke Paris? Bliver det et kort over Roskilde? Eller er det New York, du drømmer dig væk til? Uanset hvilken by, der tiltaler dig, kan du finde et passende kort herunder.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 117 produkter
  Visning 1 - 100 af 117 produkter

  Flotte bykort og bymotiver

  At det er sjovt med posters og plakater er ingen nyhed, det ved vi alle! Det er super fedt at pifte hjemmet op den slags små indretningsdetaljer, synes du ikke? Vi er vilde med det, og vi ved, at mange af jer har det på samme måde!

  Hvorfor starte en masse store projekter med nye møbler og lignende, når man kan skabe tilstrækkelig forandring med posters og plakater? Hos os finder du alt muligt, herunder posters og prints med verdenskort og bykort. Det er nemt at finde et motiv, der passer med ens personlighed og stil, og vi er glade for at kunne fortælle, at I her hos os kan finde godbidder, der falder i hele familiens smag!

  At turde at være modig med indretningen

  Når det kommer til indretning, er det sådan, at nogen er mere modige end andre. Det er ikke nødvendigvis en dårligt ting ikke at være modig, hvis man trives godt med det sikre og “sædvanlige”. Men har man lyst til at være modig, er det en helt anden sag.

  Hvis du gerne vil tage flere chancer, end du har gjort førhen, er det godt, at du er havnet her hos os! Vi har nemlig posters for enhver smag, modig eller ej! Vores posters og prints med verdenskort og bykort er kanon fede, men vi har også en hel masse andet at tilbyde!

  Når man finder den helt rette poster til væggen!

  Man bliver så glad, når man finder de helt rette indretningsdetaljer til at pifte hjemmet op! Heldigvis skal der ikke nødvendigvis så meget til for at dette kan ske, og det er ofte tilstrækkeligt med nogle mindre og billigere sager. Det kan være posters, plakater, rammer, krukker, planter og lignende. Det lyder måske af lidt, men faktisk er det ofte rigeligt med at par småting for at skabe en helt anden atmosfære.

  Vi ved, at netop disse småting kan gøre en stor forskel, for vi ser det hver dag! Tag et kig på vores inspirationsbilleder, som findes til hver poster med bykort, verdenskort eller hvad det nu måtte være. Du skal bare klikke på den poster, du er interesseret i, og se hvordan den ser ud, når den hænger på væggen.

  Forskellige stilarter i forskellige rum

  Hvis man har mange rum i hjemmet, kan man satse på lidt forskellige ”temaer” eller stilarter. Det er fedt, fordi man på den måde får en skøn atmosfære i sit hjem. Det kan sagtens være, at man er helt forelsket i noget Især, men det er godt at kunne tænke lidt uden for favoritområdet. Hvis man eksempelvis er vild med et lyserødt, blomstret hjem, kan det være flot at bryde looket med en poster, der har et lidt mere ”barskt” udtryk eller omvendt – på den måde bliver hjemmet ikke alt for ensartet.

  Nogle motiver tager os med til drømmeland, og den slags motiver skal vi passe godt på. Der skal være plads til bare at sidde derhjemme og drømme sig bort, og hvad er mere passende til det formål end en poster med motiv af et verdenskort? Det er jo perfekt at drømme sig bort til nye destinationer på den måde!

  Hvis du falder for en af vores posters, som du gerne vil have hængende derhjemme, men den ikke rigtig passer sammen med resten af din indretning, så har vi kun én ting at sige: hul i det! Et hjem bliver meget mere sjovt og personligt, hvis man tør at blande lidt af hvert, og vi synes uden tvivl, at man skal følge sin mavefornemmelse frem for boligmagasinerne – kun sådan skaber man et rigtigt hjem!

  En god måde at føle sig hjemme på!

  Vi er vilde med disse posters, der forestiller forskellige byer, fordi man kan købe en, der forestiller ens egen by. Det kan være et kort over den by, man kommer fra, men det er også ret fedt at købe et kort over den by, man bor i. Uanset hvad bliver det en flot detalje på væggen!

  Det er jo meget almindeligt at flytte til en ny by, når man eksempelvis skal til at studere. Så er det perfekt at have sådan en poster med sig! Bare op på væggen med den, og så kan man gå og kigge på sine gamle yndlingssteder, når man vil. På den måde bliver man uden tvivl i bedre humør, hvis man går og har lidt hjemve.

  At disse plakater tilmed er flotte, gør jo ikke sagen værre – det er bare at takke ja og tage imod!

  Rammer eller ej

  Så, hvordan er det nu med rammer? Er det noget, man skal sørge for at købe samtidig? Er det overhovedet noget, man skal have? Måske man gerne hopper rammerne over, men ofte bliver ens posters altså lidt finere, hvis man indrammer dem. Det giver det indtryk, at der er lidt mere tanke bag, og det er jo aldrig dårligt!

  En måde at løse rammeproblemet på, er ved at gøre begge dele. Nogle posters er flottest i ramme, mens andre er finere uden. Det gælder bare om at finde den rette balance med sine plakater og gøre det, man selv bedst kan lide!

  Flot verdenskort eller bykort over New York?

  Er du faldet pladask for en bestemt storby? Er New York den store favorit? Eller måske søger du et bykort over Stockholm, Paris, London, Rom eller København? Hos os finder du også flotte plakater med designs, der er hentet fra flere af de mest populære storbyområder. Udover at være dekorative på væggen kan du drømme dig ud i verden, hver gang du ser på din plakat.