Monteringstilbehør

Herunder finder du vores udvalg af monteringstilbehør. Vi har både tape af højeste kvalitet, spraylim hæftepistoler med mere - alt det monteringstilbehør, du har brug for.

Tag et kig herunder for at se vores udvalg, og vælg de produkter, der gør arbejdet nemmere for lige præcis dig.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Pris
  Visning 34 produkter
  Visning 34 produkter

  Monteringstilbehør

  Vi har masser af smarte produkter, som er til for at gøre indramning og montering lettere. Det er vigtigt at have godt monteringstilbehør af høj kvalitet, da det indebærer at man både kan beskytte sine billeder i rammen, men også finde praktiske løsninger. Man vil jo gerne have at monteringen skal gå hurtig samtidig med at det monteringstilbehør man vælger, er af god kvalitet. Det får man hos os – vi har det bedste af det bedste, når det kommer til montering.

  Monteringsplader fra Perfect Mount

  Blandt vores bedste produkter har vi monteringsplader fra Perfect Mount. Med disse plader, kan man selv let montere fotos og motiver. Det er ikke nødvendigt at være hverken professionel eller særlig tålmodig – det er nemlig både hurtigt og let at ordne.

  Man kan flytte rundt på billederne, som man vil, da pladerne er trykaktiverede. Det betyder at man kan arbejde med det så længe man vil, så billederne ender præcis, hvor de skal være, uden at det bliver besværligt. Skulle der opstå bobler, så kan man stryge med en blød klud eller lignende over billedet.

  Tape til ophængning

  Når det kommer til selvhæftende tape som passer til ophængning af fotos og andre motiver, som ikke vejer så meget, så har vi nogle forskellige varianter – alt sammen for at man skal kunne finde en variant, som passer præcis til ens eget billede.

  Det er både flot og enkelt at hænge motiver op på denne måde, da monteringen på bagsiden af billedet ikke er synlig. Plakaten, billedet eller hvad det nu måtte være, hænger i stedet helt frit på væggen. Det fungerer godt til mange forskellige motiver, hvor man f.eks. ikke vil have at en ramme skal tage opmærksomheden fra billedet.

  Vi har stærk tape, som vil holde dine billeder på plads, så er det denne slags montering, du leder efter, så er vores tape det bedste alternativ.

  Luksuriøs tape til forsegling af indramninger

  Vi har naturligvis også tape i ægte museumskvalitet, så du kan forsegle bagsiden af dine billeder. Dette er godt til alle de motiver, hvor du gerne vil undgå at støv, snavs og fugt trænger ind.

  Når man finder sit yndlingsmotiv, så vil man naturligvis tage vare på det så godt som muligt, og vores forseglingstape er perfekt til formålet. Udvælg de motiver, som du elsker særlig meget og forsegl indramningerne med vores tape. Så behøver du ikke bekymre dig for, om dine motiver tager skade.

  Lime og hæfte fast

  Med en af vores hæftepistoler, kan du let fasthæfte lærred mm. Måske har du et lidt ældre maleri, hvor hæfteklammerne har løsnet sig med årene? Så kan du let reparere det med ny hæfteklammer.

  En hæftepistol har mange anvendelsesområder, og da vi også sælger hæfteklammer, så har man alt hvad der behøves for en opsætning af kanvas.

  Naturligvis har vi også lim af høj kvalitet, hvis du vil fastgøre fotos og andre billeder med lim i stedet for klammer. Vi har god spraylim, som er perfekt til collager eller lignende. Limen er stærk og pålidelig, så anvender man denne lim, er man på den sikre side.