• Vores tredjehvideste passepartout
  • 1,8 mm tyk
  • Syrefri af højeste kvalitet
5.0 4

Passepartout Offwhite (Hvid kerne) 40x50 cm (29x39)

  • Vores tredjehvideste passepartout
  • 1,8 mm tyk
  • Syrefri af højeste kvalitet
55 kr
(4 anmeldelser)
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Billedåbninger
1 stk
Farve (forside)
Offwhite
Farve (kerne/snekant)
Hvid
Indvendige mål passepartout*
29x39 cm
Passande billedstørrelse
30x40 cm
Syrefri
Ja
Tykkelse
1,8 mm
Ydermål passepartout
40x50 cm

Varemærke: Galleri 1

En offwhite passepartout er hvid som læner sig mod cremefarvet. Da den ikke er lige så kratig hvid som en normal passepartout, giver den et blødere udtryk. I vores farveskala kommer den som nr 3 af alle hvide passepartouter. Den mest hvide er kridhvid, efterfulgt af standardhvid og derefter denne.

Vores passepartouter fra Canson er naturligvis helt syrefrie, og har højst konseverede egenskaber ifølge ISO 9706. Dette gør dem til et godt valg, uanset hvilke krav og behov du har. Vores passepartouter passer i alle rammer vi sælger; dog skal du tænkte på at passepartoutens ydremål skal være samme mål som rammens størrelse. For en enkel montering af dine billeder, køb gerne vores passepartout-tape.

Varenummer: 51029772
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Camilla

Pæn passepartout, der dog var lidt varmere i farven end forventet. Kundeservice har derimod ydet rigtig god service og hjulpet med info om farve og tilbagelevering mm.

2022-03-07
Hanna

Jeg bestilte et personligt print med mit eget billede (over det originale billede af deres lejlighed) + passepartout + ramme til en julegave. Plakaten og passepartouten havde en meget god papirkvalitet - robust og smuk! Jeg valgte offwhite på passepartout, fordi jeg ikke troede, at et "historisk" print ville være helt hvidt. Nu fik jeg den! Men det var alligevel dejligt, og julegaven blev værdsat!

2021-01-11
Roger

Det er let at bestille og altid hurtig levering af det man bestiller!

2020-06-06
Ralja

Det vil være SÅ dejligt at bruge en passepartout - en anden dybde i maleriet. Meget let at fikse, krævede et lille stykke tape. Jeg kunne godt lide den, der er offwhite, fordi kontrasterne ikke er så store. Glidende overgang. Fin, tyk pap.

2021-01-27

Skriv en anmeldelse af dette produkt