Personlig Navneplakat

En personlig navneplakat er den perfekte gave eller indretningsdetalje til alle hjem og rum. Med en unik og personlig navneplakat kan du gøre både børn og voksne glade, og du bestemmer selv om motivet skal være af den enklere, færdige slags eller om plakaten skal bestå af personlige navne, stjernetegn, fødselsår mm.

Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  Visning 21 produkter
  Visning 21 produkter

  Lav en personlig navneplakat

  Personlige navneplakater er meget populære i dag, og plakaterne er hyggeligt både at give og få i gave. Det personlige touch, som barnets navn udgør, gør det hele endnu mere personligt og netop derfor meget charmerende at give bort.

  Det er helt op til dig at afgøre hvilken information, der skal med, for alle har forskellig smag. Find derefter ud af hvilken farve, plakaten skal have, og så er du klar! Da vi har mange forskellige varianter, anbefaler vi, at du tager et kig i sortimentet, før du bestemmer dig.!

  Uanset hvad du leder efter, kan du finde det her hos os, for vi har en masse fine personlige navneplakater at vælge mellem! Du kommer med andre ord ikke til at gå tomhændet herfra!

  Fedt med samme personlige navneplakat til alle børnene!

  Det er godt, at der er så mange forskellige at vælge mellem, så man lettere kan finde den helt rigtige plakat. Hvis man eksempelvis har en stor familie, kan det være sjovt at give den samme personlige navneplakat (med forskellig information, selvfølgelig) til alle børnene i familien – det er da sødt!

  Man kan i nogle tilfælde vælge mellem flere farver, så alle kan få ens navneplakater men i forskellige farver. Alle har jo forskellige navne og så videre, så den information, der skiller sig ud, gør også, at navneplakaten bliver personlig.

  Har du svært ved at beslutte dig?

  Synes du, det er svært at beslutte hvilken af de personlige navneplakater, du skal købe? Det er du ikke alene om! Det er ofte svært at tage en beslutning, når der er mange valgmuligheder, og det er jo netop, hvad vi tilbyder indenfor personlige navneplakater.

  Hvad er så vores bedste tip mod denne bekymring? Vi synes ganske enkelt, at du først og fremmest skal tænke på barnet og vælge en af de navneplakater, der føles mest passende til ham eller hende. Synes du, det giver mere mening at købe en personlige navneplakat til forældrene, da barnet er for lille til at vide hvilket design, det kan lide? Så køb en plakat der passer til de voksne og deres stil.

  Billigt og sejt på samme tid

  Noget, der er fedt, er at finde gode gaver til en god pris. Vi tilbyder en masse forskellige produkter til gode priser, og med vores produkter kan du være sikker på at blive glad og tilfreds!

  Personlige navneplakater til gode priser er uden tvivl er god gave. Hvis du er på udkig efter noget, der er sjovt at få i gave og samtidig er til at betale, er dette en oplagt løsning. Tag også et kig på vores andre produkter såsom rammer, posters med mere. Der er masser af spændende ting i vores sortiment!

  Det er ikke altid, man føler, at man kan få det hele på én gang, når man shopper. Hvad enten man køber gaver eller ting til sig selv, skal man ofte vælge mellem god pris og høj kvalitet, men hos os får du begge dele i ét!

  Perfekt med eller uden dåb

  Det spiller ingen rolle, om barnet, der skal have en personlig navneplakat, skal døbes, eller om der er navngivningsceremoni eller noget helt tredje. Vores personlige navneplakater passer til det hele og er en god gave til enhver lejlighed!

  Da det i dag er meget forskelligt om og hvordan, man holder barnedåb, er det godt, at der findes denne type gaver. Alle, dåb eller ej, har mulighed for at købe det samme og finde noget, der passer til det enkelte barn.

  Forskellige størrelser og forskellige priser

  Det er lidt forskelligt, hvad man kan lide af størrelse, når det drejer sig om ting som dette, og det skyldes selvfølgelig, at vi alle sammen har forskellig smag. Derfor er det godt, at der findes mange forskellige størrelser, da andre vil have en stor model med andre ønsker en mindre variant af samme personlige navneplakat.

  Det er ikke bare størrelsen men også prisen, der varierer afhængigt af hvilket design og hvilken størrelse, man køber. Dette kan godt være en svær beslutning, da man ikke nødvendigvis ved hvilken størrelse, der vil passe ind i børneværelset. Dog kan man altid placere en stor personlig navneplakat på gulvet, hvis der ikke er plads på væggene.

  Det er med andre ord bare med at vælge den størrelse, man synes er finest og hyggeligst!