Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 10+ billeder

Har du ti billeder, som du samle ved siden af hinanden? Så er en collageramme til ti billeder det perfekte valg? Vi har flere forskellige varianter at vælge mellem, så du kan finde en collageramme, der passer perfekt til netop dig og dine billeder.

Vil du have en hvid billedramme? Måske en sød? Eller nuttet rød? Det bestemmer du selv. Tjek udvalget herunder, og find dine favoritter.

34 Produkter

Collagerammer til 10-19 billeder

Vi har et udvalg af forskellige, flotte collagerammer, som passer til enhver smag. Vi har både rammer, som kan rumme henholdsvis mange og få billeder. Vores collagerammer til 10+ billeder er populære, da det hverken er for mange eller for få billeder man kan få plads til i denne ramme. Det er intet andet end den perfekte ”medium”-størrelse.

Med vores collagerammer opnår du et fantastisk og flot indspark til indretningen. At samle sine billeder tematisk i rammen giver en rigtig god helhed. F.eks. kan man samle billederne af familien, vennegruppen, fra dåben eller brylluppet. Uanset temaet, så bliver det altid fint, når man samler billederne i en collageramme, måtte det være en collageramme til 10+ billeder eller en ramme i en anden størrelse eller design.

Placering af collagerammer

En collageramme giver blikfang. Det kan være godt at tænke på det inden man beslutter hvor rammen skal hænge. Måske kan det blive fint at hænge den i et lille rum på en mindre væg, men selvfølgelig kan det også være pænt på en større væg i et større rum. Det er helt afhængigt af, hvad du synes er flot.

I dag er der mange, som har billedvægge hjemme, og et flot indspark kan være at placere en collageramme på en billedvæg. Men kan også prøve sig frem og måske placere mere end én collageramme sammen, så de i sig selv udgør en billedvæg. Der er mange måder at pynte væggene på!

Collagerammer 10 billeder er det perfekte valg, hvis du vil skabe en collage med billeder, som du synes hører sammen. Det kan være flottere f.eks. at have to collagerammer med 10+ billeder i stedet for én stor med 20+ billeder. Det kan man overveje mens man beslutter hvilke billeder, som skal være med på collagen.

Hvilken størrelse skal man vælge?

At vælge størrelse på sin collageramme er ikke særlig svært. Når man har bestemt om det skal være en collageramme til 10 billeder eller til 10+ billeder, så er det bare at beslutte, hvilke billeder, som skal rammes ind. Er det billeder i den klassiske størrelse 10x15, eller er det billeder i helt en anden størrelse man vil ramme ind?

Det er ikke bare størrelsen, som er vigtig at overveje. Man bør også tænke over, om man vil have en collageramme, hvor billederne er enten i liggende eller stående format. Man kan også vælge en collageramme, hvor det er blandet, så man kan have billeder i både liggende og stående format.