Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 20+ billeder

Har du en hel masse billeder, du vil samle i en collageramme? Så bør du vælge en af vores collagerammer til 20 billeder - de passer nemlig perfekt til en smuk billedsamling.

En collageramme til 20 billeder stjæler meget opmærksomhed, så vær opmærksom på hvor du placerer den, så dine billeder fremhæves på bedst mulig vis. Tjek udvalget af billedrammer herunder, og vælg den, du bedst kan lide.

6 Produkter

Collagerammer 20+ billeder

Collagerammer er både flotte og smarte som indretningsdetalje. En flot collageramme med plads til mindst 20 billeder af ens bedste minder passer i alle rum og på alle vægge. Med en sådan ramme kan det ikke gå helt galt.

Måske vil du samle flere billeder fra samme ferie i en collageramme? Eller måske bryllupsbilleder? Babybilleder? Er det en smart collage med de bedste venner, du skal bruge en ramme til? Eller måske helt andet? Vi har passende collagerammer til 20+ billeder uanset hvilket billeder, du vil ramme ind.

Hvilken farve?

Som med al anden indretning, er det vigtigt at finde frem til hvilken farve collagerammen skal have. Skal den være sort? Eller måske hvid i stedet? Det kan være godt at tænke på at rammer, som er enkle, faktisk kan være dem, der bedst bringer motiverne frem. En ramme med meget blikfang kan let få billederne til at træde i baggrunden.

Selv collagerammens stil har indflydelse på beslutningen – skal det være et lidt mere ”vovet” design, eller skal det være mere enkelt og stilrent? Det kommer an på, hvad du synes er pænest og hvad der passer til de billeder, du vil ramme ind.

Indram udklip, postkort mm!

Nogle gange kan man godt køre lidt fast og tænke at det kun er plakater og billeder, som kan hænges op på væggene, men der findes så meget andet som også er flot at ramme ind i en collageramme – det er uanset om rammen er beregnet til 20 billeder, mere end 20 billeder eller færre end 20 billeder.

Når man kigger i aviser eller blade, er det let at finde flotte motiver, som man kan klippe ud og gemme til ophæng på væggene. Måske kan du lide mode? Så er en collageramme med plads til 20+ billeder perfekt. Det kan være rigtig flot at samle mange modebilleder i en og samme collageramme, så man skaber et tema.

Motivets størrelse

Hvilken størrelse har de motiver, du vil ramme ind? Er det 10x15 cm? Måske 10x10? Hvis de fleste af de motiver, som du vil have i din collageramme er i den klassiske billedstørrelse 10x15 cm, så kan det anbefales at vælge en ramme beregnet til denne størrelse. Måske kan det være at du har visse mindre motiver, som du vil have i samme ramme? Så kan du placere en flot baggrund bagved, f.eks. et lille stykke tapet, bogbind eller lignende. På denne måde kan du samle dine billeder på ét sted.

Personligt præg – det bedste til indretningen

At turde gøre mere med indretningen er let for nogle, men kan være sværere for andre. Selvom man interesserer sig for indretning, kan det være svært at komme på ideer, men det er noget man kan lære. Man kan starte med at give små ting et lille personligt præg, og senere kan man gå videre til større ting.

Netop collagerammer bliver en personlig indretningsdetalje, hvor man kan samle mange blandede billeder i én ramme. Prøv det!