Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 2 billeder

Leder du efter en collageramme til to billeder? Så skal du tage et kig i vores udvalg herunder. Vi har billedrammer for enhver smag. Det er bare at udvælge den collageramme til to billeder, der passer bedst til dine motiver.

Hvad enten det er fotos eller andre minder, du vil indramme, passer vores fotos perfekt. Vælg den farve og form, du ønsker og indram dine fineste minder i en collageramme til to billeder.

42 Produkter

Collagerammer 2 billeder

En collageramme til 2 billeder er det perfekte valg, når man skal indramme billeder af den lille baby, mormor og morfar, sin elskede eller sine forældre. Det er naturligvis perfekt til en hel masse andre dejlige billeder også – det er kun fantasien, der sætter grænser!

Passende rammer for enhver smag

Det som er så godt, når man køber rammer hos os, er at man altid kan finde en som passer perfekt. Vi har alt fra fine collagerammer til 2 billeder til stilrene, kitschede og romantiske. Det er med andre ord ingen sag at finde sin favorit.

Visse billeder passer bedst i en collageramme, som har et moderne design, og andre billeder passer godt i mere retrodesign. Heldigvis har vi, som nævnt, alt i vores udbud, så du bliver tilfreds. Det er vigtigt at matche billeder med rammen, så den kommer til sin fulde ret. Vælger man den forkerte ramme, kan det blive enten for simpelt eller for prangende. Derfor kan det være godt at overveje sine valg nøje.

Folderammer eller almindelig ramme?

Når det drejer sig om collagerammer til 2 billeder, er det almindeligt med folderammer. Det er rigtig fint og passer særlig godt til to billeder. Vi har folderammer i både liggende og stående format, så det er bare at vælge den, som passer bedst til dine billeder.

Måske bliver det således, at du køber lidt forskellige collagerammer til 2 billeder. Eller måske vil du blande lidt og indramme forskellige typer af billeder i forskellige slags collagerammer? Måske passer det godt med en lyseblå collageramme, som hænges på væggen til babybillederne? Måske passer en folderamme i retrostil til billeder af husdyrene? Skal det være en sølvfarvet folderamme til barnebarnet? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Collagerammer passer overalt

Med en collageramme til færre billeder bliver det kun lettere at beslutte hvor den skal placeres. Hvis man vælger en collageramme til f.eks. 20 billeder, så kommer den jo til at tage betydeligt mere plads, men en ramme til 2 billeder og som derfor er mindre, kan placeres på hvilken som helst væg eller hylde.

Det kan være et forslag at placere billeder af familien i mange mindre collagerammer i stedet for at have dem samlet i en stor ramme. Det bliver fint, da man kan blande, så man både har folderammer stående og almindelige rammer, som man hænger op. På denne måde skaber man sin egen lille ”familie-oase” i hjemmet, og det er rigtig hyggeligt!