Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 3 billeder

Med en collageramme til 3 billeder kan du indramme fotos eller andre minder ved siden af hinanden på fineste vis. Vi har collagerammer i flere forskellige varianter, så du kan finde lige den billedrammer, der passer til dig.

Tag et nærmere kig på vores udvalg herunder for at finde dine favoritter. Måske du vil have en stilren rammer, så lader motivet få al fokus? Eller måske du hellere vil have en ramme, der falder i øjnene? Vi tilbyder alle stilarter.

78 Produkter
Visning 1 - 60 af 78 produkter

Collagerammer 3 billeder

Med en collageramme til 3 billeder har man en rigtig fin ramme, hvor hvert billede kommer til sin ret. Naturligvis er det flot med collagerammer til mange flere billeder også, men med et færre antal billeder, kommer der ekstra fokus på billederne i rammen.

Vores collageramme med plads til 3 billeder er det perfekte valg, når det er billeder af børnene, vennerne, husdyret, fra skolen eller brylluppet. Det er en fotoramme, som passer til alle typer af billeder og lejligheder. Hvorfor ikke have et flertal af forskellige collagerammer sammen på en væg? Så kan man have forskellige temaer i rammerne og give væggen et godt ansigtsløft!

Collageramme som gave

En ramme med plads til 3 forskellige billeder er perfekt som gave. Det kan måske være lidt for meget med en ramme til 20+ billeder, men en ramme med plads til tre billeder, som man selv har valgt, kan blive den perfekte gave til en person, som står en nær.

Uanset om man bedst kan lide farvede eller sort-hvid billeder, så har vi flotte rammer, som passer til billeder i forskellige rammer. Du kan vælge blandt collagerammer i sølvfarvet, hvid, træfarvet, sort, med røde detaljer og meget mere – du kan let finde den ramme, som passer dine billeder allerbedst!

At modtage en collageramme med et hold billeder af nogen man elsker, er rigtig dejligt. Det er ikke kun forældre eller bedsteforældre som denne gave egner sig til. Det kan også være venner, søskende mm. Hvorfor ikke en fotocollage af dine lille baby til f.eks. gudforældrene?

Placering af collageramme til 3 billeder

Ligesom med andre indretningsdetaljer, kan det være lidt svært at afgøre, hvor det skal placeres. Måske har man allerede udtænkt en god plads, men nogle gange kan det ske at man køber en ramme og indrammer en fotocollage inden man har valgt, hvor den skal hænge. Heldigvis passer en collageramme ind næsten overalt, så den kan man hænge op i de fleste rum.

Smart med forskellige temaer

Det er ikke bare det tema man skaber selv med de billeder man vælger, der skaber effekten. Vælger man en collageramme, som passer ekstra godt til jul, til den rock- eller guitarinteresserede, til Valentine´s Day mm. bidrager det også til det overordnede indtryk. Det kan også blive en rigtig fin gave, som er lidt mere end bare billeder.

Vi har også collagerammer til 3 billeder, som er perfekte til kontoret, hvis man gerne vil have billeder af sin familie stående på skrivebordet. Det kan ikke gå helt galt med en collage, der minder én om sin dejlige familie hver dag. Uanset hvor mange man er i familien, så er det bare at vælge den type af ramme som passer til.