Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 4 billeder

Er du ude efter en fin collageramme til 4 billeder, er dette stedet for dig - vi har nemlig en masse forskellige varianter at vælge mellem. Vi har både kvadratiske og rektangulære collagerammer og collagerammer til fire billeder i andre former. Vores billedrammer fås også i flere forskellige farver, så du kan finde den helt rigtige ramme til dig og dit hjem.

Tag et kig herunder for at vælge den collagerammer til fire billeder, der falder i din smag.

21 Produkter

Collagerammer 4 billeder

En collageramme med plads til 4 billeder er både flot og praktisk. At have en ramme med plads til 4 billeder, gør at man kan udvælge 4 favoritter, man vil have ved siden af hinanden uden at andre billeder er med og ”forstyrrer”. Det kan nogle gange blive lidt for meget med en collageramme til 10+ eller 20+billder, men det afhænger naturligvis af, hvilken type af collage man vil lave.

Du har måske allerede bestemt hvilke billeder der skal være i collagerammen til 4 billeder? Men man behøver ikke begrænse sig til kun billeder. Man kan også blande lidt andre motiver, udklip eller minder ind i samme ramme. Det kan vi anbefale at man prøver – det er en rigtig fin indretningsdetalje, som passer ind i alle hjem.

Hvilken type af billede og ramme?

Hvilken type af collage er det, som du skal bruge en ramme til? Er det søde billeder af børn eller husdyr? Så er det måske passende med en collageramme til 4 hjerteformede billeder? Måske er det i stedet mere stilede billeder, som du har taget under rejsen eller under en skovtur? I så fald kan en collageramme i sort med rektangulære former være god.

Det kan nogle gange være svært at bestemme sig for hvilken rammen man vil have, men kigger man rundt i vores udbud, opdager man straks, hvis der er en ramme som passer. Der findes så mange forskellige, så det er næsten umuligt ikke at finde en favorit blandt vores rammer!

Uanset om det er en collageramme til 4 billeder, en collageramme med plads til flere eller færre end 4 billeder, eller på måske en helt anden type af ramme, så vil man let kunne vælge sin favorit hos os – det er bare at kigge rundt og udvælge de rammer, som skal pryde dit hjem.

Forskellige størrelser til forskellige collager

Vi har collagerammer til forskellige billedstørrelser, så det bliver endnu lettere, når man skal vælge ramme. Det er ikke altid at man vil have billeder som nøjagtig måler 10x15 cm i en collageramme. Nogle gange kan det måske være, at man vil have billeder i 10x10 cm rammet ind.

Man kan også vælge om man vil have sine 10x15 billeder i en ramme med en blanding af liggende eller stående billeder, eller om man kun vil have sine billeder i liggende format. Der er stor forskel på den effekt, det giver, så tænk på dette, når du laver din collage. Det er det værd at bruge lidt ekstra tid på at overveje, hvilke billeder, som passer bedst i hvilken ramme.