Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 5 billeder

En collageramme er en fed indretningsdetalje og med en collageramme til fem billeder, kan du samle flere at dine yndlingsbilleder. Det er bare at tjekke udvalget herunder og udvælge dine favoritter.

Vi har flere forskellige varianter, både hvad gælder form, farve og stil. Er det en sød ramme til babybilleder, du leder efter? Måske en lidt sejere ramme til teenageværelset? En, der er elegant og klassisk? Måske en moderne og stilren collageramme til fem billeder?

20 Produkter

Collagerammer 5 billeder

En collageramme med plads til 5 billeder er en rigtig god størrelse. Det giver et helt andet fokus på motiverne, når det er en collageramme med plads til flere billeder. Det kan være godt at tænke på, når man leder efter den rette collage. Måske vil man f.eks. have en collageramme til 5 billeder til sine husdyr og en med plads til flere billeder fra brylluppet? Måske omvendt? Måske noget helt andet? Det er helt op til dig.

Rammer for enhver smag

Ofte leder man efter en ramme, som er enkel og stilren – men det kan også være sådan at man får lyst til at introducere lidt nyt til sin indretning. Så er rammer det perfekte valg!

Med rammer kan man være lidt mere vovet samtidigt som man holder større indretningsdetaljer mere stilrene. Har man et stilrent hjem, så kan man med fordel vælge de lidt mere ”romantiske” eller ”kitschede” collageramme fremfor de sorte eller hvide. Prøv det – du vil elske det!

Vores collagerammer til 5 billeder passer både til fotos og andre motiver, du har i rette størrelse. Det er helt op til dig, hvordan du vil sætte billederne sammen – det bliver ofte rigtig fint, når du sætter forskellige typer af billeder sammen i en og samme collageramme.

Flere collagerammer sammen?

Passer det ind at have flere collagerammer på samme væg eller i samme rum? Det kommer helt an på hvad du har for stil og hvilken stemning du vil skabe med dine rammer og indretning. Hvis det skal være lidt mere livligt, så kan det være en mulighed at have flere collagerammer på samme væg. Det bliver som en almindelig billedvæg, men bare med collagerammer i stedet – hvorfor ikke?

Alt behøver ikke passe sammen. Derimod er det det uventede, som giver en flot og gennemtænkt brydning i rummet. Man behøver derfor at være kreativ og lidt mere vovet, hvis man vil have at ens hjem skal blive noget udover det sædvanlige. Det er kedeligt at have et hjem, som ligner alle andre hjem, eller hvad?

Perfekt til børneværelset!

Vores collagerammer til 5 billeder er perfekte til børneværelset. Man kan enten vælge at placere babybilledet i rammen eller andre dejlige billeder, hvis man har et lidt ældre barn. Hvorfor ikke lave en collage med sit barn og hans/hendes bedste kammerater f.eks.? Der findes så mange muligheder i en collage.

Naturligvis kan man anvende en collageramme med 5 billeder i andre rum med andre temaer også, men det er nu særlig fint at samle billeder af børnene i en og samme ramme. Prøv dig frem og se hvilken type af collageramme, som du helst vil have på væggen. Måske bliver det en blanding af babyfotos, husdyr, brylluppet eller barnets fødselsdag? Kun fantasien sætter grænser.