Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 6 billeder

Hvis du kan lige billedrammer til mange billeder, er vores collagerammer det perfekte valg. Med en collageramme til seks billeder kan man skabe en sjov, smuk, spændende og unik samling af sine yndlingsbilleder.

Tag et kig i vores udbud herunder og vælg derefter den stil, form og farve, du kunne tænke dig.

19 Produkter

Collagerammer 6 billeder

Her er hele vores udbud af collagerammer til 6 billeder – det er bare at tjekke udvalget ud og vælge dine favoritter! Vi har masser af forskellige stile og farver, så alle billeder kommer til deres fulde ret, når den rette ramme vælges.

Det er lidt forskelligt, hvilket type af ramme, som vil passe sammen med hvilket billede. Ofte har man allerede en ide om hvordan man gerne vil have det. Man foretrækker måske en stilren og moderne ramme, måske vil man hellere have en lidt mere udsmykket ramme, eller måske en enkel ramme i retrostil? Måske er det noget helt andet, som du er ude efter? Det lyder godt! For vi har collagerammer for enhver smag!

Hvilken størrelse har billederne?

Når man skal finde den rette ramme til de rette billeder, så er der meget som skal passe sammen. Det vigtigste er dog at man finder en ramme i en størrelse, der passer til billederne, som skal rammes ind. Det er let at finde den rette størrelse hos os. Det er bare at klikke på den ramme, som man kan lide for at se hvilken billedstørrelse som passer til rammen.

Skulle du falde for en bestemt ramme, som ikke har præcis den billedstørrelse, du er ude efter, så kan du altid justere det lidt selv. Hvis dine billeder er mindre end rammen, så kan du lime en flot baggrund af tapet eller lignende ind. Er det i stedet således, at billederne er for store til rammen, så kan det blive lidt mere kringlet, men visse billeder kan man let klippe til uden at ødelægge dem – så det er en mulighed.

Sødt, smart eller stilrent?

Vi har noget for enhver smag og vi har alle typer af temaer for collager. Vores collagerammer til 6 billeder kommer derfor i alle tænkbare varianter. Man vil kunne indramme dejlige billeder af babyer og husdyr såvel som bryllupsbilleder, dåbsbilleder, feriebilleder mm. Det er muligt at finde en ramme til alle tænkbare motiver.

Vil du samle mange forskellige motiver i flere collagerammer, så kan det være smart at have samme type af collageramme ved siden af hinanden. Det kan også være flot at bryde med andre design, hvis man vil det.

Det kan være rigtig flot at skabe billedvægge med collagerammer, selvom man ikke umiddelbart skulle tro det. Almindelige billedrammer og vægge ser man overalt, men en hel væg fyldt med forskellige collagerammer er sjældnere. Det kan måske virke lidt intenst, men det behøver ikke være forkert.

Collageramme på kontoret

Det er ikke kun derhjemme, at det passer med en collageramme til 6 billeder. Det kan også være lige så fint på kontoret. Man kan have flotte billeder af sin familie i rammen, så man har dem med sig hver dag på arbejdet – ikke dårligt, vel?