Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

FIND GODE TILBUD BLANDT ALLE VORES KAMPAGNER »

Collagerammer til 7 billeder

Hvis du har flere forskellige billeder, som du gerne vil samle i en og samme ramme, er en collageramme til syv billeder perfekt. Du kan enten blande frit eller holde dig til et tema. Det er dig, der bestemmer.

Vores billedrammer fås i flere forskellige stilarter, så du kan vælge mellem alt fra stilrent til kitsch. Skal det være en sjov og farvestrålende ramme til børneværelset? En stilren ramme til soveværelset? En glamourøs ramme til entreen? Slå dig løs, og vælg fra vores sortiment herunder.

5 Produkter

Collageramme 7 billeder

Med en collageramme til 7 billeder får du ikke bare godt med plads til mange billeder, som du vil samle i en og samme ramme. Du får også en fin indretningsdetalje, som passer i alle hjemmets rum.

Det er altid flot at indramme sine yndlingsbilleder. På en rigtig fin måde kan man kombinere almindelige rammer med collagerammer, så man kan have mange forskellige på samme væg. Det er også flot at have kun collagerammer sammen på en større væg. Det bliver som en billedvæg, men med collagerammer – smart og unikt, og det er jo ikke så ringe!

Hvilken stil skal din collageramme have?

Hos os finder du et utroligt stort udbud af rammer. Det er umuligt ikke at finde en variant, du kan lide. Måske overvejer du, om din collageramme skal have lidt specielle former? Det kan f.eks. være spændende med en collageramme til 7 billeder, som er ovale, runde, hjerteformede og rektangulære. Det er helt op til dig, hvad du bedst kan lide.

Hvad angår farve og design, så har vi både klassiske og romantiske farver, pastelfarver mm. Design er alt fra sødt til moderne og smart. Du vil altid kunne matche din nye ramme med hvilke billeder, det skulle være.

Ikke kun til fotos

Vores collagerammer er ikke kun beregnet til fotos. De er også lige så gode til andre former for motiver. Måske har du nogle postkort, gemte udklip eller lignende? Så kan du skabe en rigtig fin collage med masser af udklip i en og samme collageramme. Hvis det skulle være en collageramme til 7 billeder eller en anden type af collageramme, du er ude efter, så finder du det her hos os. Du vil helt sikkert kunne skabe rigtig mange flotte collager med vores rammer.

I dag er det jo ikke længere så almindeligt med klassiske postkort, men du kan finde rigtig mange flotte postkort på ferien, som du kan ramme ind. F.eks. kan du købe 7 forskellige postkort fra en og samme ferie og placere dem i en collageramme? For variationens skyld kan det være en mulighed i stedet for fotos.

Den rette ramme til det rette rum

Det er ikke bare de rette billeder, som skal passe sammen med den rette ramme. Rammen skal også passe ind i det valgte rums indretning. Det kan blive rigtig flot, hvis man matcher små detaljer i sit hjem, og da er vores collagerammer perfekte!

Naturligvis kan det være smart at vælge en collageramme, som stikker lidt ud i et rum, men da bør man være ekstra omhyggelig med placeringen, så det kommer til at fungere.