Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 8 billeder

Hvis du mangler en collageramme til otte billeder, er du havnet det rigtige sted - vi har nemlig flere forskellige at vælge mellem. Uanset hvilken billedtype, du skal indramme, og hvilken stil rummet er indrettet i, har vi en passende billedramme. Tag et kig herunder for at finde dine favoritter.

Måske du vil samle en række billeder under et tema? Måske du vil blande en masse forskellige fotos? Vil du have billeder af hele familien på kontoret? Vi har passende collagerammer til det hele.

7 Produkter

Collagerammer 8 billeder

En collageramme til 8 billeder er det rette valg for alle, som vil samle flere forskellige motiver i et og samme rum. Man kan selv vælge om det udelukkende skal være billeder, kun udklip eller gamle postkort. Måske en blanding eller måske andre små ting, der vækker minder? Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre.

Vi har mange forskellige varianter, så alle skal kunne finde det helt rette. Hos os har vi rammer for enhver smag. Når du kigger vores udbud igennem, vil du opdage, at der ikke mangler noget. Uanset om du er ude efter noget minimalistisk, kitschet eller derimellem, så findes det hos os!

Plads til hele familien!

Med en af vores collagerammer til 8 billeder, er der plads til en stor familie. Afhængigt af hvor stor familien er, så passer visse rammer bedre end andre. Men at der findes større varianter, som passer til store familier er praktisk, synes vi!

Man kan vælge at købe en collageramme med plads til 8 billeder, selvom man har en mindre familie også, da man kan give hvert familiemedlem plads til to billeder eller lignende. Det er altid muligt at løse det, så ramme og billeder passer sammen på den måde man gerne vil have det.

Placering af collagerammer

Når det drejer sig om placering af collagerammer til 8 billeder, så indebærer det at de fylder ganske meget og vil derfor stikke ud i modsætning til en mindre ramme. Derfor bør man overveje nøje, hvilken collageramme man gerne vil have.

Det er flot at blande forskellige typer af rammer på en billedvæg. Det er en trend vi alle kender til, men det kan være rigtig flot også at tilføje collagerammer til samlingen. Enten kan man gøre, således at man bare har et par collagerammer sammen, eller man kan blande både rammer og collagerammer – det bliver flot uanset hvad!

At finde den rette ramme til det rette billede

Når man har fundet det billede, man vil indramme, kan det være svært at vide præcist på forhånd hvilken ramme, som vil passe bedst til. Men med lidt tålmodighed, skal du nok få øje på den helt rette ramme.

Med en collage, som man allerede har planer om hvordan skal se ud, så bliver det endnu sjovere, da man nu leder efter en ganske specifik ramme. Mange forskellige billeder i en og samme ramme bliver altid interessant, og bedre bliver det, når man finder en collageramme, som fungerer perfekt i stil med billederne.