Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (29 kr) Leveringstid 1-3 arbejdsdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bga.dk Certificeret af e-mrket

3 for 2 - gælder alle produkter, du finder -her-

Collagerammer til 9 billeder

En collageramme til ni billeder er det oplagte valg for dig, der gerne vil samle en masse billeder. Det er en fed og unik indretningsdetalje, som skiller sig ud fra mængden, så tænk nøje over placeringen, så både rammer og billeder kommer til deres fulde ret.

Vores collagerammer til ni billeder findes i forskellige farver og former. Du kan vælge mellem alt fra hjerteformede røde rammer til enkle og stilrene varianter i hvidt eller sort. Der findes noget for enhver.

12 Produkter

Collagerammer 9 billeder

Vores collagerammer til 9 billeder er både praktiske og flotte. Vi har den i forskellige design, så alle kan finde det helt rigtige. Kan du bedst lige rektangulære former? Eller kan du bedre lide blødere linjer med ovale og hjerteformede rammer? Det er bare at vælge det, som passer dig og dit hjem bedst – vi har en collageramme for enhver smag!

Udvælg de billeder, som du vil have med i rammen, og skab derefter din helt egen collage med en af vores rammer. Måske vil du blande fotografier med andre typer af motiver? Måske koncertbilletter eller lignende? Der er mange muligheder, især i en collageramme, som vil bringe minderne frem hver dag, når du går forbi en bestemt væg derhjemme.

Perfekt til familiebilleder!

En collageramme til 9 billeder er det perfekte valg, når du vil skabe en familiecollage eller lignende. Alle vores collagerammer er perfekte til familiebilleder, da der findes plads til alle familiemedlemmer og husdyr i en collageramme. Afhængigt af hvor stor en familie man har, så passer forskellige collagerammer i forskellige sammenhænge. Man behøver jo ikke have kun ét billede per person, og i øvrigt kan man inkludere billeder, hvor flere end ét familiemedlem er med.

Det er helt op til dig, om det skal være en collageramme til 9 billeder, eller om der skal være plads til flere eller færre billeder i rammen. Det vigtigste er, at du frit kan vælge blandt alle vores forskellige collagerammer (og andre rammer) i vores udbud her og nu – der findes masser af varianter, som du vil elske!

Kun til billeder?

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du vælger at ramme ind. Det behøver ikke altid kun være fotos – det kan også være andre ting man rammer ind. F.eks. kan det være rigtig flot at indramme postkort eller udklip. Ting vi alle har – det eneste som bare mangler er en passende ramme.

Vi har masser af fine rammer. Uanset om det er en collageramme til 9 billeder, collagerammer i andre størrelser eller helt andre typer af rammer du er ude efter, så vil dine minder blive bevaret på den bedste måde, når du vælger en af vores rammer.

Både klassisk, stilrent, moderne og sødt

Vi kan alle lide forskellige stilarter, og vi har alle sammen forskellig indretning hjemme. Hos BGA har vi et bredt udbud af collagerammer til 9 billeder, så det bliver let at finde det, som passer bedst. Nogle gange er der behov for at rammen passer til billederne og andre gange er det rammen som skal matche rummet. Ofte er det både-og, som er aktuelt, og det er let at løse.

Det kan være et tip at købe forskellige typer af rammer til forskellige rum i stedet for kun at vælge klassiske, enkle sorte eller hvide rammer. Det kan være flot at inkludere træfarvede rammer, romantiske, mere karakteristiske farver og meget mere. Prøv, så skal du se!