Vintage & retro - posters

(22)

Elsker du at bruge retro og vintage i din indretning? Det gør vi også - se, hvad vi kan tilbyde af plakater inden for denne kategori herunder. Her vil du finde en masse forskellige at vælge mellem, så der er helt sikkert noget, der fanger dit øje.

Vores vintageplakater og retroplakater fås i sort/hvid, pastelfarver, afdæmpede og stærke farver. Der findes posters med insekter, frugter, kameraer, balloner og en masse andet. Udvælg dine favoritter, og placer dem ved siden af hinanden på en væg eller hver for sig rundt omkring. Begge dele bliver super flot.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 22 produkter
  Visning 22 produkter

  Indret med vintageposters

  Retroplakater bliver man aldrig træt af, og det er er nemt at finde en masse, man kan lide! Vi har vintageplakater med alverdens fine motiver, og vi er slet ikke i tvivl om, at mange af jer vil opdage, at de passer perfekt ind i de fleste hjem.

  Tag et kig her i vores sortiment, og udvælg dine favoritter. Vær forberedt på, at der er mange fine designs, der kommer til at tiltale dig, for vi har selvfølgelig kun flotte posters!

  Miks og match

  Det bedste er, at mange af vores posters matcher hinanden, også selvom de ikke er fra samme serie. Nu er det jo ikke nødvendigt at matche alle de posters og plakater, man har hængende, hvis du er glad for at holde en rød tråd, så får du i hvert fald ingen problemer. Vi har nemlig enormt meget at vælge mellem i vores sortiment.

  Det er vigtigt for os at tilbyde noget for enhver. Hvad enten man er til sort-hvidt, nuttet og pastelfarvet, modent og forfængeligt eller en helt fjerde stil, kan man regne med at finde det her! Kombiner vintageplakater med mere moderne designs og match med resten af din indretning. Det er altid fedt, når indretningen får et lille twist!

  Det er ikke kun forskellige motiver, der kan kombineres. Det kan også være sjovt at købe en masse plakater i forskellige størrelser. Nogle motiver er flottest i et stort format, mens andre ser bedst ud i småt format. Hvad du har lyst til og hvilke motiver, du vil købe i små og store størrelser, er naturligvis op til dig!

  Klik på vores vintageposters for at se billeder, der kan fungere som inspiration til dit eget hjem. Billederne er skabt som en hjælp til dig, så du hurtigt kan få en fornemmelse af, hvordan den enkelte poster ser ud, når den bliver hængt op i et rum.

  Indret med vintageposters

  Vintageplakater eller retroposters kan få et hjem til ændre karakter på en helt fantastisk måde. Det er skønt, at man kan få et rum til at føles helt nyt ved at gøre så lidt, synes I ikke? Med det rette motiv kan hele rummet på et løft, og du kan nyde det friske, moderne udtryk derhjemme.

  Bare fordi en poster har et vintagedesign, får rummet jo ikke et umoderne udtryk – snarere tværtimod! Lækre retro-motiver er præcis det, man skal gå efter, hvis man gerne vil være med på noderne!

  Husk at vi har mange forskellige posters inden for mange forskellige kategorier. De posters, vi har kategorieseret som ”vintage” / ”retro”, er ikke de eneste, der kan blive opfattet sådan. Eksempelvis er der flere af vores posters med blomstermotiver, der også passer fint ind i retrokategorien, selvom vi har kategoriseret dem anderledes. Så ved du det!

  Billedvæg

  Er du hoppet med på hypen omkring billedvægge endnu? Det er jo en hype, der virkelig er hypen værd, så at sige. Det er faktisk vildt flot og det er skønt, at alle kan få en billedvæg, fordi billedvægge passer ind overalt. Da man selv vælger hvilke motiver, rammer og størrelser, man vil have hængende, kan man konceptet bruges i ethvert hjem!

  Man kan blive meget inspireret af at lave en billedvæg, så hvis føler, at du normalvis ikke er så kreativ, vil du blive overrasket over, hvad du kan udrette! Da der findes lige så mange måder at lave billedvægge på, som der findes mennesker, behøver man ikke at holde sig til nogen bestemte regler i sådan en proces. Det er meget sjovere bare at slå sig løs og følge sit hjerte!

  Vores bedste tip er at lægge plakaterne ud på sengen, på gulvet eller på et stort bord. Så kan du på en nem måde eksperimentere med, hvordan de passer sammen og hvordan du skal hænge dem op. Det er op til dig at beslutte, hvor de skal placeres for at hænge så pænt som muligt. Det kan godt tage lang tid og du skal regne med, at du kommer til at flytte plakaterne rundt mange gange før, du beslutter dig – men det er sjovt!

  Både billigt og super smart!

  Det er både nemt og billigt at købe posters hjem fra vores butik. Desuden har vi, som du kan se, et helt utroligt udvalg at bryste os af! Ved at købe posters kan man pifte et helt rum op, så det bliver fantastisk flot, uden at det behøver at koste mere end nogle få hundrede kroner. Ikke dårligt, vel?

  Vores retroposters og vintageplakater skriger på at blive købt, og så snart du har bestemt dig for hvilke designs, du vil købe og hænge op, er du klar til at give dine vægge en ordentlig overhaling!

  Vi elsker, at vores retroposters og vintageplakater kan opfriske et helt rum, uden at du skal betale en masse penge for det. Det er dejligt at kunne give hjemmet nyt liv med få midler, og den mulighed fortjener vi alle sammen, ikke?!

  Shop rammer samtidig

  Vi har jo også rammer! Vores tip er at købe rammer samtidig med plakaterne, hvis du altså gerne vil have rammer. Hvis du har planer om en billedvæg, er det selvfølgelig smart at finde nogle fine rammer med det samme, men hvis du bare vil have et par nye posters derhjemme, er det måske ikke nødvendigt. Gør, hvad passer dig bedst!

  Giv din indretning karakter med et skud vintage

  Giv væggene karakter med lækre posters, der virker retro! Vi har en række stilfulde motiver, som passer perfekt ind i et hjem indrettet i vintagestil. Hvad siger du eksempelvis til nogle arkitekttegninger, der forestiller gamle fyrtårne mod en griffelfarvet baggrund, patenttegninger af kendte gamle opfindelser, skoleplancher og diverse grafiske billeder med skønne skriftsnit, der fører tankerne tilbage i tiden? 

  Begynd at drømme dig tilbage til en række forskellige årtier, når du scroller ned i vores sortiment! Du finder naturligvis både moderne rammer og rammer med et slidt look til at fuldende plakaterne med.

  Vintage er gamle, smukke ting, som blev produceret i tidligere tider, mens retro er nydesignede ting, som er inspireret af disse vintageelementer. Alle vores posters er nyproduceret, men de er enten inspireret af gamle skriftsnit, former og designs, eller også er de nyproduktioner af vintageposters, billeder eller tegninger. Motiverne passer perfekt ind hos dig, der elsker at indrette, og som derfor ved, hvilken følelse du ønsker i hjemmet.

  Når det kommer til vintage, kan du skabe et flot interiør på flere måder. Enten går du hele linen ud og kører kun på genbrugsting, gamle møbler og fine retroposters, eller også skifter du mellem nyt og gammelt i en herlig kombination. Vores vintage- og retroposters bliver eksempelvis super fine på en moderne væg med pastelfarver, hvid eller turkis. Lav også gerne en opsætning med tekstiler sammen med moderne grafiske mønstre og diverse metallicgenstande, og så er du snart i mål!

  Den rette ramme til den rette poster

  Hvordan skal du tænke, når du vil skabe et komplet udtryk med vores retro- og vintageposters? Dette er naturligvis et spørgsmål om smag, men hvis du matcher motivet med rammen, er du på sikker grund. Eksempelvis fungerer en sort ramme næsten altid mod en lys baggrund eller en hvid ramme mod en mørkere. Et sort-hvidt design på plakaten kan nemt kombineres med en mere farvestærk ramme eller en luksuriøs variant i guld eller sølv. Kombinér det gerne med enkle indretningskomponenter i samme farve som rammen hist og pist i det pågældende rum.

  Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.