Personlig dåbsplakat / fødselsplakat

Velkommen til verden, lille ven! Vores personlige dåbs- og fødselsplakater plejer at være en populær gave til nogen, der lige har fået barn, og det kan med tiden blive et fint indslag i børneværelset.

Vælg mellem flere forskellige størrelser og stilarter, og se, hvad der passer til dine ønsker. Måske vil du have, at dåbs-/fødselsplakaten kun skal indeholde barnets navn, eller måske der også skal stå fødselsdatoen samt længde og vægt?

Kategori
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Kategori
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 60 af 69 produkter
  Visning 1 - 60 af 69 produkter

  Personlig fødselsplakat – Perfekt dåbsgave

  I dag er der mange, der vælge at afholde en navngivningsceremoni eller lignende i stedet for at døbe deres barn. Vi ønsker, at alle skal have lige mulighed for at byde deres barn velkommen til verden med en personlige fødselsplakat, så vores personlige dåbsplakater/personlige fødselsplakater er til alle familier!

  Vi har mange flotte varianter, der vil tiltale dig, så det bliver uden tvivl let at finde en personlig dåbsplakat eller fødselsplakat, der passer til det barn, den skal gives til. Det er med andre ord bare med at få kigget vores udvalg igennem og vælge den, du bedst kan lide!

  Nuttet eller stilrent til babyen?

  Vi er mange, der elsker at give gaver til børn, og det er ikke så underligt. Der er jo ikke noget, der er sjovere end børn, og når de får gaver, er de kun endnu sjovere at være sammen med! Det er super nemt at finde en fin, personlig dåbsplakat eller en personlig fødselsplakat i vores sortiment. Vælg den, du synes passer bedst til babyen, så klarer vi resten for dig!

  Lige præcis en personlig dåbsplakat/personlig fødselsplakat er måske mere en gave til forældrene, da en lille baby ikke rigtig forstår så meget, når det kommer til den slags gaver. Dog kan man være sikker på, at barnet kommer til at forstå gaven senere i livet, og det er bestemt en god og passende gave!

  Vi har valgt at holde et bredt sortiment af personlige dåbsplakater og fødselsplakater i forskellige stilarter, så alle kan finde en model, de har det godt med. Nogle vil gerne give en nuttet plakat, mens andre foretrækker en mere stilren personlig dåbsplakat/personlig fødselsplakat. Du ved selv bedst, hvad du kan lide, så vælg med hjertet!

  Du vælger – vi fikser!

  Som du kan se, fås vores personlige dåbsplakater/personlige fødselsplakater i mange forskellige varianter, og vi tilbyder både forskellige størrelser og forskellige varianter! Det er skønt med forskellige designs og størrelser, fordi det skaber mere personlighed, hvilket disse dåbsplakater og fødselsplakater netop er til for.

  Uanset om det er en gave til dit nyfødte barn eller om det er en gave til et andet barn, er disse plakater søde at have hængende på væggen i børneværelset – og de kan hænge der længe! Det er hyggeligt at have en personlig dåbsplakat/personlig fødselsplakat på væggen, fordi den minder én om, hvor hurtigt barnet vokser, og den indbyder til at tænke tilbage på alle de skønne minder.

  Måske du vil have en plakat i lyserøde nuancer? Måske du vil have et sødt dyr på din personlige dåbsplakat/personlige fødselsplakat? Vil du have et mere stilrent design? Det spiller ingen rolle, for du kan finde lige det, du søger her hos os!

  Forskellige størrelser til forskellige stilarter

  Det med størrelsen på personlige dåbstavler eller personlige fødselstavler handler ikke bare om, hvad der ser bedst ud i det enkelte rum, men også om at nogle af vores personlige plakater er pænest i store størrelser, mens andre er pænest i en mindre størrelse.

  Måske du vil købe en lille plakat og selv ramme den ind i stedet for at købe en stor med tilhørende ramme? Så gør du bare det, for her hos os er der altid mulighed for at gøre det præcis, som man vil. Er det et stort børneværelse, kan man jo vælge en stor variant, mens en lille plakat nok passer bedre til et lille rum. Gaverne skal jo heller ikke fylde hele værelset!

  Hvilket farve skal jeg vælge?

  Når du kigger vores personlige dåbsplakater/fødselsplakater igennem, vil du se, at mange af dem findes i flere forskellige farver. Det er markeret hvilke af plakaterne, der fås i flere farver, så det kan du se med det samme. Hvis du ser et mønster, du er vild med, men farven ikke føles rigtig, kan du altså bare købe mønstret i en anden farve. Så er det problem løst!

  Hvis du føler dig usikker på hvilken farve, der er den rigtige, så er der en række neutrale farver i vores sortiment, som du kan vælge. Det kan være en god idé at vælge en neutral farve, da plakaten så er lettere at placere i hjemmet.

  En god gave til en god pris!

  Nu er det jo sådan, at man helst ikke skal snakke om prisen på gaver, men det bedste ved at finde en god gave til en god pris er, at der så også er råd til lidt ekstra! Hvis du eksempelvis vælger at købe en af vores personlige dåbsplakater/fødselsplakater, kan du sikkert købe noget andet til barnet også, hvis du vil. Fedt, ikke?