Familieplakat

Hvorfor ikke overraske familien med en personlig familieplakat? Hos os er mulighederne uendelige, og uanset om det er hele familiens navne, fødselsår eller andre nøgleord, så finder du den perfekte plakat her. Vores flotte familieplakater med personligt tryk passer lige så godt i entréen såvel som i soveværelset eller stuen, og det bedste af det hele: det bliver unikt!

Kategori
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Kategori
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 47 produkter
  Visning 47 produkter

  Personlig Familieplakat

  Er det ikke skønt at samle familien og hygge sig sammen? Der findes en masse forskellige måder at gøre det på, og en personlig familieplakat er en fantastisk måde at vise, hvor meget man holder af hinanden.

  Vi har et bredt udvalg af personlige familieplakater, så det bliver ikke noget problem at finde en, der passer til netop din familie! Kig vores udbud igennem, og vælg den model, du synes passer allerbedst. Hvis du vil, kan du også købe flere forskellige og have personlige familieplakater hængende i flere rum!

  God som gave!

  Det er ikke kun sjovt at købe denne slags plakat til sig selv, men også at give den som gave til andre. Bestil en personlig familieplakat her hos os inden den næste sammenkomst med venner, bekendte eller familie, og giv den i stedet for blomster eller vin. Det er lidt sjovere og lidt mere specielt end den typiske værtindegave, og det er da fedt!

  Vi har mange forskellige varianter, så det spiller ingen rolle, hvilken stil familien har. Vi har en personlig familieplakat, der passer til enhver familie! Sørg blot for at stave alle de forskellige familiemedlemmer navne rigtigt – og så igen, det kunne også være ret sjovt og medføre mange gode grin, hvis man stavede forkert!

  Prøv at give en af disse som gave og se, hvordan det føles. Vi er ret sikre på, at når du først har prøvet det én gang, får du lyst til at give denne gave til alle!

  Hvilken stil skal jeg vælge?

  Det er ikke så underligt, at det kan være svært at vide hvilken stil, man skal vælge – det kræver naturligvis lidt omtanke. Da vi alle sammen har forskellige smag, er det vigtigt at vælge en stilart, der passer til den familie, man skal give den personlige familieplakat til.

  Hvis det er en gave til ens egen familie, er det knapt så svært; så vælger man bare den, man selv bedst kan lide. Men når man vil give en personlig familieplakat til en anden familie, er det lidt sværere. Skal man vælge en stil, som man selv er vild med, eller skal man vælge en, som man tror, modtager af gaven vil kunne lide?

  Det bedste, man kan gøre, er at finde en god balance, så det er en blanding af ens egen stil og modtagerens stil. På den måde kan man gøre alle tilfredse!

  Hvilken størrelse skal jeg vælge?

  Vi har personlige familieplakater i mange forskellige størrelser, hvilket er godt af flere grunde. Dels har vi forskellige mængder plads at gøre godt med til indretning, dels vil forskellige familier hænge deres personlige familieplakater forskellige steder.

  Desuden passer nogle størrelser bare bedre til familier med mange medlemmer, mens andre passer bedre til mindre familier. Dette kan du tydeligt se her på siden, hvor vi har eksempler på, hvordan det kan se ud. Kig på de personlige familieplakater der har lige så mange eller cirka lige så mange familiemedlemmer som din egen familie, og vælg ud fra det.

  Du behøver ikke at have forældrenes navne øverst og derefter skrive hver person ind efter alder, du kan lige så godt starte med den yngste. Du kan gøre præcis som du vil. Fortæl os, hvordan du vil have det, så ordner vi det for dig!

  Hvor skal jeg placere en personlig familieplakat?

  Det er naturligvis helt op til dig, hvor du vil placere din personlige familieplakat, man mange vælger at hænge den i entreen, fordi det er det første rum, man træder ind i. Det er hyggeligt, at man ser plakaten, lige når man træder ind af døren, uanset om man selv bor der, eller om man er gæst.

  Man kan også være opfindsom og eksempelvis placere en personlig familieplakat i børneværelset, hvis børnene har kæledyr. Hvis der eksempelvis er et akvarium i børneværelset, kan man lave en personlige familieplakat for fiskene. Det er en sjov gave til børnene!

  God pris og god kvalitet i ét

  Vi tilbyder produkter af god kvalitet til en god pris. Det er altid en god kombination, fordi man, som overskriften påpeger, får alt i ét som kunde.

  Det er bare at vælge den plakat, du foretrækker, og lægge den i kurven. Så laver vi den præcis, som du vil have den, og sender den hurtigt afsted til dig!