• Passer til billede i størrelse 60x80 cm
  • Nordisk billedramme i moderne design
  • Ægte floatglas med 45% UV-beskyttelse
billedramme som vi er overbeviste om vil være en moderne klassiker. Med sin enkle og kantede rammeprofil er dette en unik ramme som er blevet designet i Sverige til det nordiske marked. Dette er en ramme som vi har efterspurgt længe og er meget glade for at nu kunne tilbyde vores kunder. Rammen er produceret i Sverige og er af høj kvalitet, derudover har den floatglas med 45% UV-beskyttelse.

Lige netop denne variant er i hvid, den findes dog også i sort og i en fin espressofarvet variant. I og med at denne ramme findes i mange forskellige størrelser og farver er det et perfekt valg hvis du vil lave en flot billedvæg.

">
5.0 1

Globe Hvid 60x80 cm

399 kr
Vælg størrelse:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Specifikation

Billedstørrelse 
60x80 cm
Floatglas 
Ja
Farve
Hvid
Medfølger passepartout
Nej
Listens bredde 
20 mm
Listens dybde 
25 mm
Materiale
Træ
Plads til
1 billede
Rammens blankhed 
Blank
Støtteben medfølger
Nej
Fremstillet i
Sverige
Træsort
Ayoustræ (Malet)
Type af glas
Ægte glas
Ophængning
Stående & Liggende
Vægt (gram)
3200
Vægfæste
Ja

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

Globe er en billedramme som vi er overbeviste om vil være en moderne klassiker. Med sin enkle og kantede rammeprofil er dette en unik ramme som er blevet designet i Sverige til det nordiske marked. Dette er en ramme som vi har efterspurgt længe og er meget glade for at nu kunne tilbyde vores kunder. Rammen er produceret i Sverige og er af høj kvalitet, derudover har den floatglas med 45% UV-beskyttelse.

Lige netop denne variant er i hvid, den findes dog også i sort og i en fin espressofarvet variant. I og med at denne ramme findes i mange forskellige størrelser og farver er det et perfekt valg hvis du vil lave en flot billedvæg.Varenummer: 51029624
Kan også bestilles ud fra mål:
 
0
0

Anmeldelser

Tandlægerne

2021-03-13

Skriv en anmeldelse af dette produkt

Andre har også købt