Gule rammer

(29)

Slip lidt solskin ind i dit hjem ved at vælge en gul ramme til dit næste indramningsprojekt! En gul ramme er et fint og iøjnefaldende indslag i et hvilket som helst hjem. En gul rammer passer særligt godt, hvis du har et motiv i blå farver, da gult fremhæver blåt.

Billedstørrelse
Materiale
Farve
Farvenuance
Rammens blankhed
Træsort
Type af glas
Støtteben medfølger
Medfølger passepartout
Plads til
Ophængning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Materiale
  • Farve
  • Farvenuance
  • Listens dybde
   [mm]
  • Listens bredde
   [mm]
  • Rammens blankhed
  • Træsort
  • Type af glas
  • Støtteben medfølger
  • Medfølger passepartout
  • Plads til
  • Ophængning
  • Pris
  Visning 29 produkter
  -79%
  Ramme NordicLine Dijon Yellow 29.7x42 cm (A3)

  Ramme NordicLine Dijon Yellow 29.7x42 cm (A3)

  Manufacturer: Incado
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51045515 in admin

  Elegant ramme med firkantet profil og mat overflade i sennepsgul

  59.90 kr 279.90 kr
  Ramme Cornwall Gul - Valgfri Størrelse

  Ramme Cornwall Gul - Valgfri Størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061153 in admin

  Listens bredde: 23 mm / Listens dybde: 13 mm

  Fra 299.90 kr
  Maksimale mål: 100x140 cm
  Visning 29 produkter

  Gule billedrammer

  Gult er ikke grimt! Det er netop en trendfarve lige nu, hvilket gør, at det bliver ekstra cool at købe gule billedrammer eller gule fotorammer. Vi kan garantere, at denne farve på en ramme tiltrækker blikke på den helt rigtige måde!

  Spring ud i det gule i hjemmet

  Hvis du føler, at den gule farve er lige vild nok, så kan du tage det helt roligt. Bevæg dig ud af din comfort zone, og køb en gul ramme. Du kommer ikke til at fortryde det! Der er flere og flere, der tør at skeje lidt ud med hjemmeindretningen, i hvert fald når det kommer til mindre detaljer som rammer, og sådan håber vi, at det forbliver!

  Gul er eksempelvis super flot sammen med sort/hvide rammer, så har du et sort/hvidt foto, bliver det så fint at have en gul ramme til at omfavne dit foto. Det fremhæver motivet på en anden måde, og det er uden tvivl en farve, som passer rigtig godt til rammer.

  Rammen eller motivet i fokus?

  Ønsker du at have rammen eller motivet i fokus, når man kigger på det? Dette er en god idé at tænke over, da det let kan blive utilfredsstillende, hvis man ikke har gennemtænkt det ordentligt først. Det er heldigvis nemt at bestemme sig for, om det skal være motivet eller rammen, der skal være i fokus, og herefter kan man nemt planlægge, hvordan motivet skal indrammes.

  Det er altid sjovt at gøre det til et lille projekt, så læg dine gule billedrammer eller gule fotorammer samt motiv på gulvet eller bordet, og vælg derefter, hvordan de skal placeres. Hvis du, ligesom os, synes, at det er sjovt at blande forskellige farver sammen, så kan du altid blande gul med andre farver. Det bliver et coolt farvespil!

  Gule rammer i forskellige størrelser

  Når man køber nye gule rammer, er det sjovt at blande lidt forskellige størrelser. Dette gælder både, hvis man skal lave en billedvæg, og hvis vil have rammerne stående, liggende eller i forskellige rum. Det kan blive lidt trist, hvis alle rammerne har samme størrelse, så det er bare med at finde passende motiver til både store og små rammer.

  Gule rammer er utrolig fine uanset størrelse, så vil du både have en stor gul billedramme og en lille gul billedramme, skal du selvfølgelig købe det! Det samme gælder naturligvis for fotorammer. Hvorfor ikke både købe en stor gul fotoramme og en lille gul fotoramme, når du alligevel er i gang?