Hæng billeder op uden mærker i væggen

Her fortæller vi dig mere om, hvordan du helt uden værktøj kan hænge dine billeder op på nogle få minutter. Det er både hurtigt og nemt. Dette er et af vores favoritprodukter!

Nem og hurtig ophængning af fotorammer uden at lave hul i væggenEr du vild med indretning, og vil du gerne indrette hjemmet på flotteste vis? Er du detaljens mester, ligesom os? Så har du sikkert allerede opdaget, at det kan gøre en helt del for rummets helhedsindtryk, hvis du hænger forskellige billeder op.

Motivet på dine billeder kan sætte stemningen for hele rummet, så tag dig god tid, når du skal afgøre, hvad du vil fremhæve.

Når du har bestemt dig for de billeder, der skal pryde dine vægge, kommer næste del: at finde den perfekte placering. Det er ikke den letteste opgave. Det kan faktisk være ret svært, når man forsøger at finde ud af, hvor billedet gør sig bedst. Det endelige valg tages, når du sætter skruen i væggen og hænger billedet op, om du så blev tilfreds med resultatet eller ej. For hvem vil have en væg, der er gennemhullet af gamle skruer?

Mange af os synes, at det er lidt besværligt med hammer og søm. Søm, der bøjer, eller boremaskinen, der enten ikke kan bore igennem væggen eller laver et for stort hul.

Ikke mere værktøj, ikke flere huller i væggen

Heldigvis findes der en løsning, så du kan hænge dine billeder op på væggen, uden at de hænger på søm eller skruer og forårsager grimme mærker og huller.

I vores sortiment finder du smarte selvklæbende søm, klæbesøm, der er produceret af tesa, som er verdens førende producent af selvklæbende produkt- og systemløsninger.

Ved hjælp af disse smarte søm slipper du for at lave huller i væggen – noget, du bliver ekstra glad for den dag, hvor du beslutter dig for at flytte dine billeder.

Hvert søm kan bære en vægt på op til 2 kg og passer til rammer i størrelser op til 50x70 cm. Du kan sætte dem fast på stort set en hvilken som helst overflade – tapet, gips eller fliser. Det eneste materiale, hvor sømmene ikke sidder så godt fast, er på vinyltapet eller ikke-hæftende overflader som for eksempel silikone eller PTFE. Alt andet fungerer fint.

Du kan når som helst ændre og tilpasse højden på sømmet, uden at du behøver tage det ned fra væggen.

Medfølgende instruktioner

Sømmet sættes fast ved hjælp af den såkaldte Powerstrips®-teknologi. Monteringen er nem og fremfor alt pålidelig. Du kan stole på, at dine billeder bliver hængende, og at sømmet holder.

Når du køber søm hos, medfølger der også instruktioner til monteringen. Ved at følge disse sikrer du, at sømmet får en optimal holdbarhed. Du kan også se, hvordan monteringen foregår, trin for trin, i dette korte klip.

Hvis du fortryder

Nemt at tage ned, hvis du fortryderOkay, nu har du nok forstået det smarte ved at anvende en løsning uden søm eller skruer. Så langt, så godt. Men vi har jo også antydet, at denne løsning fjerner aspektet af, at ophængningen er endegyldig; hvad mener vi så med det? Hvad nu, hvis du ikke er tilfreds med placering af billedet eller helt enkelt bare vil ændre placeringen?

Som vi har nævnt tidligere, bygger idéen med sømmet på Powerstrips®-teknologien. Det indebærer, at det kun er den selvklæbende tape, der sidder fast på selve væggen – ikke sømmet. Hvis du vil fjerne sømmet, kan du meget nemt fjerne den selvklæbende tape, helt uden at efterlade mærker. Du kan derefter tilmed genanvende sømmet, sammen med ny selvklæbende tape.

Takket være fleksible polymerkæder har sømmene en god klæbeevne, der gør, at de sidder godt fast på væggen. Sømmene er udstyret med tape, og når du trækker i denne, frigøres polymerkæderne og ændrer form, så de ikke længere sidder fast på underlaget. Det er årsagen til, at du så nemt kan tage tapen af, uden at det efterlader mærker. Her kan du se, hvor nemt det er at fjerne sømmet fra væggen.