• Stort elegant makeupspejl i Hollywood-stil
  • Jævnt fint lys fra LED-belysning
  • Svensk stilrent design fra KAILA
5.0 1
KAILA Makeupspejl VI Hvid - 46x60 cm

KAILA Makeupspejl VI Hvid - 46x60 cm

  • Stort elegant makeupspejl i Hollywood-stil
  • Jævnt fint lys fra LED-belysning
  • Svensk stilrent design fra KAILA
1195 kr
(1 anmeldelser)
Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
10 cm
Farve
Hvid
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
2800-3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1620-1980
Materiale
Metal
Spejlets ydre
49,2x38,3 cm
Vægfæste
Nej
Ydermål
54x65 cm
Vægt
4700 g

Varemærke: KAILA

Dette flotte makeupspejl med 15 LED-pærer og stor spejlflade er det perfekte spejl til, når man skal lægge makeup. Det elegante Hollywoodspejl er i en hvid nuance og LED-pærerne indrammer flot den store spejlflade. Kosmetikspejlet kan vinkles, så du kan spejle dig fra forskellige vinkler og let lykkes med din makeup.

Den integrerede LED-belysning giver et varmt, hvidt skær i 2800-3000K. Belysningen tændes ved at trykke på skærmens touch-knap og justeres ved at holde knappen inde i nogle sekunder. LED er en lyskilde som forbruger mindre energi og har en længere levetid.

Det elegante makeupspejl i svensk design er fra KAILA – et nyt svensk varemærke. KAILAs koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist.

5V-adapter medfølger.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke. Strømkabel med stikprop.

Varenummer: 51044800
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Pernille

Bestilte et makeup spejl, og er super tilfreds med det 😍 spejlet er utrolig fint, og det har en god størrelse. Var en smule bekymret for at købe et spejl online, da jeg var bekymret for om det ville gå i stykker, men spejlet var pakket utrolig godt ind og der skete ikke noget med spejlet. Pakken blev sendt inden for 24 timer, og jeg modtog den få dage efter.

2021-07-29

Skriv en anmeldelse af dette produkt