• Rundt spejl med messingfarvet kant
  • LED-belysning med dæmpbar funktion
  • Luksuriøst svensk design fra KAILA

KAILA Spejl Frame LED 60 cm Ø

  • Rundt spejl med messingfarvet kant
  • LED-belysning med dæmpbar funktion
  • Luksuriøst svensk design fra KAILA
1595 kr
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
3 cm
Farve
Guld
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1560
Materiale
Metal
Spejlets ydre
60 cm ø
Vægfæste
Ja
Watt
21
Godkendt til badeværelse
Ja
Vægt
4000 g

Varemærke: KAILA

Dette er et rundt badeværelsesspejl med LED-belysning og en elegant messingfarvet ramme. Spejlet måler 60 cm i diameter. Den integrerede LED-belysning rundt om spejlglasset giver et varmt hvidt skær i 3000K. Belysningen er dæmpbar, og du justerer enkelt lysstyrken ved at holde skærmens touch-knap inde i nogle sekunder. Spejlet har en funktion som husker din seneste lysindstilling næste gang du tænder belysningen. LED er en energibesparende lyskilde som giver et jævnt og naturligt lys. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Spejlet er godkendt til badeværelse, men kan også passe godt på hjemmets øvrige vægge. Den bløde afrundede form sammen med den messingfarvede kant gør spejlet til en flot og luksuriøs indretningsdetalje.

Makeupspejlet er fra det svenske varemærke KAILA. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer med fokus på stilrent design og kvalitet.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044785
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt