• Ovalt badeværelsesspejl i svensk design fra KAILA
  • Elegant udformning med LED-belysning
  • Varmt hvidt lys i 3000K

KAILA Spejl Oval LED 60x80 cm

  • Ovalt badeværelsesspejl i svensk design fra KAILA
  • Elegant udformning med LED-belysning
  • Varmt hvidt lys i 3000K
1395 kr 1995 kr
Du sparer 600 kr (-30%)

Vælg variant:
På lager  Leveringstid  1-3 hverdage

Dybde
3 cm
Farve på spejlglasset 
Ingen farve
Farvetemperatur
3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1930
Spejlets ydre
60x80 cm
Ophængning 
Vertikal
Vægfæste
Ja
Godkendt til badeværelse
Ja

Varemærke: KAILA

Dette er et badeværelsesspejl i et elegant design med sin ovale form og integrerede LED-belysning. Den integrerede LED-belysning er dæmpbar og justeres let ved at trykke på skærmens vandtætte touch-knap. Belysningen lyser med en varmhvid nuance i 3000K bagved spejlet og giver et flot skær fremad. LED er en energibesparende lyskilde som giver et varm og naturligt lys. Spejlet er godkendt til badeværelser. Badeværelsesspejlet er beregnet til fast installation og kobles til en afbryder.

Udover badeværelset, passer dette klassiske spejl også godt i garderoben, entréen, eller hvorfor ikke som makeupspejl. Spejlet måler 80x60 cm og har tilhørende vægophæng som gør, at du kan montere spejlet både vandret og lodret.

Spejlet er fra KAILA – et nyt svensk varemærke med fokus på stilrent design og kvalitet. Deres koncept bygger på den klassiske svenske designstil som er kendetegnet ved minimalisme, elegance og funktionalitet – men med en moderne tvist. KAILA tilbyder flotte indretningsdetaljer til det moderne hjem – og til rimelige priser.

Spejlets belysning består af LED-dioder. Lyskilderne kan ikke udskiftes, men har en levetid som svarer til produktets livscyklus. Efter 50.000 timer vurderes det at lysstyrken er reduceret med ca. 50% af den oprindelige styrke.

Varenummer: 51044779
 

Vælg tilbehør

INSPIRATION FRA @BGAINSPO

Tag @bgainspo og få chancen for at blive delt her. Få inspiration fra andre fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af dette produkt