Klipserammer

(61)

Det er tidspunkter, hvor du ikke ønsker, at dit billede skal kæmpe med andre detaljer om opmærksomheden. Så er en clipsramme oplagt! En clipsramme her ingen farvede lister, der trækker blikkene til sig, men kun en glasplade, der beskytter billedet.

Vi har clipsrammer til både store og små motiver.

Billedstørrelse
Type af glas
Støtteben medfølger
Medfølger passepartout
Plads til
Ophængning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Type af glas
  • Støtteben medfølger
  • Medfølger passepartout
  • Plads til
  • Ophængning
  • Pris
  Visning 61 produkter
  Visning 61 produkter

  Clipsrammer

  Clipsrammer, eller klipsrammer, er utrolig praktiske små ting, som passer i alle hjem! Mange har nok haft sådanne rammer på et tidspunkt i livet, eller har det måske i hjemmet lige nu. Det er den type ramme, man finder næsten overalt, og det er ikke så underligt. De er nemlig både praktiske, prisvenlige og fine. De yder simpelthen hvert motiv retfærdighed. Præcis som en ramme skal!

  Clipsrammer med forskellige

  Vores clipsrammer har forskellige glas, så man kan vælge lige præcis den variant, som passer en bedst. Vi tilbyder både clipsrammer med almindeligt glas, clipsrammer med mat glas med anti-refleksbehandling og clipsrammer med plexiglas. Det er med andre ord ikke svært at finde lige nøjagtig det, man er ude efter!

  Det er vigtigt, at man ikke bare kigger efter udseende, når man vælger en ramme, det er lige så vigtigt, at den er funktionel. Som med så meget andet er det ikke meget værd med en flot ramme som er upraktisk. Vælger du en af vores clipsrammer, kan du være sikker på, at du kommer til at blive tilfreds med både design og funktion!

  Fint med forskellige størrelser på samme væg

  Hvis man vil, kan man sagtens skabe en hel væg kun med clipsrammer. Man kan også blande lidt, så man både har mindre varianter og større. Det gør væggen og rummet mere dynamisk og giver et design med dybde. Her kan det være en god idé at gå ud fra, hvordan solen falder ind i rummet og vælge glas og ramme efter det.

  Vælg en clipsramme med almindeligt glas, hvor det passer, clipsrammer med mat anti-reflexglas, eller clipsrammer med plexiglas, hvor du synes, at det passer bedst. Hvis du er i tvivl om dit valg, er du altid velkommen til at spørge os, og ellers er der rig mulighed for at finde uendelige mængder af inspiration på internettet.

  Da clipsrammer ikke er rammer, der stjæler fokus, kommer motiverne virkelig til at træde ekstra meget frem, så clipsrammer er utrolig fine til børnetegninger eller andre motiver, som du ønsker skal være i centrum. Det er selvfølgelig helt op til en selv, hvad man kan forestille sig i disse clipsrammer, men uanset hvad kan man stole på, at det bliver et fint resultat.

  Clipsrammer – smart og flot

  Med clipsrammer kombinerer man det smarte med det fine, når man vil indramme billeder, fotografier, tegninger osv. Disse rammer er supernemme at forstå sig på, og man behøver ikke at bruge meget tid på at finde ud af, hvordan man skal gå til værks. Billederne placeres, og så er det bare med at ”clipse” til, og så er det klaret!

  Det er utrolig fint at have mange forskellige clipsrammer sammen med flere forskellige motiver, så sørg for virkelig at fylde væggene derhjemme. Hvorfor kun have skønne minder i telefonen, i et fotoalbum eller lignende? Op med godterne på væggene! Og det samme gælder selvfølgelig for andet end fotografier. Derfor har vi disse rammer i mange forskellige størrelser, så der er meget, som kan indrammes hurtigt og nemt med et flot resultat.