Lilla rammer

(38)

Elsker du lilla? Og har du lyst til at pynte din væg med en lilla ramme? Så har vi uden tvivl noget i vores sortiment, der passer dig. Vi har lilla rammer i mange forskellige størrelser, men tynd eller bred ramme og med plads til et eller flere billeder.

Billedstørrelse
Materiale
Farve
Farvenuance
Rammens blankhed
Træsort
Type af glas
Støtteben medfølger
Medfølger passepartout
Plads til
Ophængning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Materiale
  • Farve
  • Farvenuance
  • Listens dybde
   [mm]
  • Listens bredde
   [mm]
  • Rammens blankhed
  • Træsort
  • Type af glas
  • Støtteben medfølger
  • Medfølger passepartout
  • Plads til
  • Ophængning
  • Pris
  Visning 38 produkter
  Ramme Vince Lilla - Valgfri Størrelse

  Ramme Vince Lilla - Valgfri Størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51036936 in admin

  Listens bredde: 18 mm / Listens dybde: 16 mm

  Fra 299.90 kr
  Maksimale mål: 50x70 cm
  Ramme Dorset Lilla - Valgfri Størrelse

  Ramme Dorset Lilla - Valgfri Størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061063 in admin

  Listens bredde: 23 mm / Listens dybde: 13 mm

  Fra 299.90 kr
  Maksimale mål: 100x140 cm
  Ramme Cornwall Lilla - Valgfri Størrelse

  Ramme Cornwall Lilla - Valgfri Størrelse

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51061312 in admin

  Listens bredde: 23 mm / Listens dybde: 13 mm

  Fra 299.90 kr
  Maksimale mål: 100x140 cm
  Visning 38 produkter

  Lilla rammer

  Lilla er en farve, som mange synes godt om, og det er ikke så underligt! At have lidt lilla gnist i sin indretning giver et herligt pift, så det hele bare bliver rigtig lækkert! Som I kan se, har vi lidt af hvert at vælge imellem blandt vores lilla rammer, så du nok skal finde en eller flere rammer, som passer lige til din smag!

  Vær ikke sparsom med farverne!

  Det er altid lækkert med lidt farve, og man skal ikke være bange for at ”krydre” hjemmet en anelse. Uden for Skandinavien ser vi betydeligt mere farve i indretningen, og det er da ret skønt? Alt skal ikke altid være stilrent og hvidt, så derfor er det bare med at sætte kulør på omgivelserne, så hjemmet kan føles levende og varmt.

  Har du svært ved at vælge farver til dit hjem? Vælg efter hjertet, det er det eneste, vi kan sige til det! Vi kan det her med farver og rammer, uanset om det er en lilla ramme, eller om det er en fotoramme i en anden sjov farve, det handler om, så kommer motivet til at blive sprudlende flot, hvis man vover at satse på det farverige!

  Forskellige farver på samme væg?

  At have en masse rammer i forskellige farver på en og samme væg bliver kanonflot og cool, hvis man vælger rigtigt. Vi har en masse lilla rammer og mange andre flotte farver, eksempelvis turkis, lyserød, rød og mange flere.

  Hvis man satser på at blande flere forskellige farvede rammer, så kan man lige så godt gå amok og have en masse sjove motiver også, eller hvad siger du? Det er naturligvis godt at satse på lidt mindre iøjefaldende farver, hvis man har farverige rammer, men det er også cool at vælge farve og bare endnu mere farve.

  Lilla er netop sådan en farve, som passer rigtig godt sammen med mange andre farver, og den gør sig utrolig godt sammen med eksempelvis sølv eller guld. En lilla ramme er altså en ramme, man kan matche med meget!

  Plakater, som passer til lilla rammer

  Vi har masser af ultrafine plakater, som passer perfekt til lilla rammer! Og er du helt vildt med lilla, kan du jo finde plakater med lilla nuancer i, for så passer det jo bare sammen uden de store overvejelser om andre farver!

  Når man sørger for at forgylde sit hjem med sådanne ting som lilla rammer, så bliver man også gladere for at komme hjem. Et sterilt hjem uden farvespil er jo ikke det sjoveste, som findes, vel?

  Moderne er ikke altid bedst

  Trends kommer og går, og skulle man slavisk følge dem, kunne man lige så vel skifte rammer og alt andet i hjemmet hele tiden. Hvis man i stedet sørger for at fylde sit hjem med ting, man kan lide, og som gør en glad, så bliver man heller ikke træt af det, for så er det altid rart at komme hjem!

  Kan du lide lilla og lilla rammer, er det smart at anskaffe sig dem, uanset om farven er populær og moderne eller ej. En ting ved vi jo med trends, og det er, at de ændrer sig hele tiden. Det, som er på mode i dag, er ude i kulden i morgen og vice versa. Af denne grund gør man klogt i at satse på sine yndlingsfarver!