Mennesker

(127)

Portrætplakater er både smarte og smagfulde, og der findes varianter for enhver smag. Er du vild med posters i romantisk stil? Trendy og cool stil? Med et budskab? Noget helt fjerde? Tjek vores udvalg herunder. Vi har plakater med mennesker i alle tænkelige stilarter, så du kan finde et motiv, der passer perfekt til dig.

Det bliver super flot at blande forskellige portrætplakater på samme væg. Du kan også blande portrætterne med andre motivtyper - det er kun dig, der bestemmer, hvordan du vil indrette med dine plakater.

Motiv
Farve
Retning
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Motiv
  • Farve
  • Retning
  • Pris
  Visning 1 - 100 af 127 produkter
  Visning 1 - 100 af 127 produkter

  Portrætter og motiver af mennesker

  Blandt vores portrætter og motiver af mennesker finder du en masse forskellige flotte plakater. Her bliver man nemt overvældet over hvor mange flotte billeder, man faktisk kan få til at hænge op på sine vægge! Hvorfor være bly og beskeden med sine indkøb, når man kan gå amok og købe en masse forskellige portrætbilleder? Bare fyr den af!

  Vi har både klassiske portrætter, moderne varianter og trendy motiver med forskellige personer i fokus. Mange af disse plakater er i sort-hvid, men vi har også nogle farvetryk rundt omkring, så du kan nemt finde den farvesammensætning, du allerbedst kan lide!

  Formidling af mange forskellige følelser

  Med denne slags motiver bliver man ofte ”ramt” på en anden måde end af et billede af eksempelvis en papegøje. Det er jo ikke så underligt, da motiverne forestiller mennesker, og man lettere kan identificere sig med de følelser, som andre mennesker formidler, end med noget andet.

  Derfor skal du naturligvis vælge de motiver, der virkelig taler til dig på den helt rigtige måde. Husk det, når du vælger! Man kan godt synes, at et motiv ser flot og smart ud, men samtidig føle sig lidt skræmt af motivet. Det kan også være, man finder et billede af en person med efterårsblade i håret. Hvis man ikke bryder sig om efteråret, er det nok ikke en særlig god idé at vælge den plakat, heller ikke selvom selve portrættet måske falder i ens smag.

  Du skal altså mærke godt efter og finde ud af hvilke følelser, posteren vækker i dig, og derefter beslutte, om du skal købe den eller ej. Fordi vi har så mange, er det ikke svært at finde en poster med motiv af mennesker, som man er helt vild med. Der findes noget for enhver!

  Moderne eller mere klassisk?

  Det er ikke kun de følelser, plakaten vækker, man skal have med i sine overvejelser. Det er også vigtigt at finde ud af, om man vil have en trendy eller mere klassisk motivstil. Vi tilbyder altid begge dele og får hele tiden nye motiver ind i sortimentet. Det betyder, at du altid kan finde både det ene og det andet her hos os, så kig dig omkring og find ud af, hvad du synes, dit hjem trænger til lige nu!

  Nogle trends falder man for med det samme, mens aldrig helt bider sig fast. Derfor køber man sommetider nogle meget moderne ting, og andre gange mere klassiske og tidløse ting. Mange vælger at købe dyre ”klassikere” såsom jakkesæt eller sort-hvide posters, for så at kombinere dem med mere trendy detaljer. Præcis som med tøj kan man gøre det samme med sine posters. Du vælger selv hvilke klassikere, du vil have hængende, og hvilke moderigtige plakater, du vil have.

  Skal man købe flere eller holde sig til en enkelt?

  Afhængigt af hvor i hjemmet du vil hænge dine posters, kan det være mere eller mindre passende med mange forskellige posters ved siden af hinanden. Nogle gange er det virkelig flot med en hel billedvæg, mens det i andre tilfælde er flottest kun at have en enkelt poster hængende. Der er naturligvis mange forskellige faktorer, der spiller ind, herunder væggens størrelse, hvor stort man bor, hvilken plakatstørrelse, man vælger og så videre.

  Hvis du vil købe flere forskellige posters og placere dem sammen, anbefaler vi, at du lægger dem ud ved siden af hinanden, før du hænger dem op. På den måde får du en god fornemmelse af, hvordan de kommer til at se ud på væggen, og det er jo skønt! Det er træls at gå i gang med at bore og skrue unødigt – så er det bedre at vente, til man har lagt plakaterne ud ved siden af hinanden.

  Når man ser, hvordan de passer sammen, kan man også bedre beslutte, hvordan de skal hænge, og det er jo vigtigt. Det sker ofte, at de posters, man havde tænkt skulle hænge ved siden af hinanden, ser flottest ud med en tredje poster i midten.

  Hvilken størrelse skal jeg vælge?

  Det er meget individuelt, da nogle af os elsker store posters, mens andre bedre kan lide de små varianter. Uanset hvad man vælger, kommer vores portrætter og menneskemotiver til at passe godt ind. Der er så mange forskellige designs, som gør sig godt i både store og små formater, så du vil uden tvivl kunne finde det helt rigtige!

  Synes du, der er et motiv, der appellerer særligt meget til dig? Hvorfor så ikke gå helt bananas og købe den samme poster i forskellige størrelser? Det ville være ret fedt og meget anderledes! Der er aldrig skidt at være unik i sin indretning, og det er jo netop ideer som denne, der kan gøre det til virkelighed!

  Ramme eller ej

  Nu kommer vi så til det med rammer. Er det noget man skal have, eller skal man springe det over? Svaret afhænger naturligvis af hvem, man spørger, men der er nogle ting, som man objektivt gør sig gældende her. Først og fremmest skaber en ramme altid et mere ”fuldendt” udtryk end en poster uden ramme. Desuden er det op til den enkelte at afgøre, om man bedst kan lide plakaten med eller uden ramme. Lige som med så meget andet, er der forskellige holdninger til dette.