Billedstørrelse
Materiale
Farve
Farvenuance
Rammens blankhed
Træsort
Type af glas
Støtteben medfølger
Medfølger passepartout
Plads til
Floatglas
Ophængning
Ramme med passepartout
Vis flere filtre
  Filtre
  X

  Filtrere

  • Billedstørrelse
  • Materiale
  • Farve
  • Farvenuance
  • Listens dybde
   [mm]
  • Listens bredde
   [mm]
  • Rammens blankhed
  • Træsort
  • Type af glas
  • Støtteben medfølger
  • Medfølger passepartout
  • Plads til
  • Floatglas
  • Ophængning
  • Ramme med passepartout
  • Falsdybde (inderdybde)
   [mm]
  • Pris
  Visning 1 - 99 af 6340 produkter

  Rammetyper

  Leder du efter den perfekte ovale ramme at hænge ved siden af kakkelovnen, en billedramme bestilt efter egne specialmål eller en flot collageramme at have familiebillederne i? Nu behøver du ikke lede længere.

  Hos os på BGA finder du et stort udbud af billedrammer, magnet- og minirammer, rammer bestilt efter mål og meget mere. Besøg hjemmesiden og vælg mellem 1000-vis af rammer i forskellige farver, former og størrelser – her findes noget til alle hjem. Vores rammer er naturligvis af højeste kvalitet.

  Du sparer -37%

  Ramme Rock Eg 20x25 cm


  Manufacturer: Focus
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51003598 in admin

  Ægte egetræsramme - Kun 11 mm bred

  69 kr 110 kr
  Du sparer -14%

  Ramme Soul Eg 50x70 cm

  545 in stock
  Manufacturer: Focus
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51012061 in admin

  13,5 mm bred ægte egetræsramme. 22 mm dyb og mat overflade

  419 kr 490 kr
  Visning 1 - 99 af 6340 produkter

  FORSKELLIGE RAMMER I FORSKELLIGE STILARTER

  Er der noget vi er professionelle i, så er det rammer, og vi tilbyder det største udvalg inden for rammer, så vi kan garantere, at der er noget for enhver smag. Dette betyder, at vi har rigtig mange forskellige rammetyper i vores sortiment!

  I vores store sortiment kan du finde collagerammer, magnetrammer, ovale rammer og runde rammer. Der findes simpelthen noget til ethvert hjem. Du kan vælge mellem forskellige farver, træsorter, materialer og dybder på de fleste rammer. Skulle du alligevel ikke kunne finde noget, der passer til dig, fremstiller vi også specialfremstillede rammer efter mål.

  LAD RAMMERNE FÅ PLADS I DIT HJEM

  Ethvert hjem har brug for en stilfuld ramme! Vægge, der er tomme, er virkelig kedelige og får hjemmet til at føles koldt. Fin vægdekoration er simpelthen et must. Der findes også mange flere overflader, hvor det fungerer perfekt at placere rammer som dekoration. På kommoder, i vindueskarme og på andre overflader. Det er altid muligt at få plads til en flot ramme. Selv på køleskabet kan du placere en lille fotoramme, da der findes noget, der hedder en magnetisk ramme! Magnetrammer er perfekte til at placere et mindre billede eller motiv på køleskabet eller fryseren med, måske et flot familiebillede, det første ultralydsbillede eller en selfie med en ven, der vil gøre dig ekstra glad, hver gang du tager et kig på det? Glem ikke, at selv de mindste billeder fortjener at blive set og indrammet i minirammer. Hvorfor ikke indramme mange små billeder, måske de der små søde skolebilleder af børnene, og placere dem ved siden af ?hinanden?

  RUNDE OG OVALE RAMMER - TIL DIG, DER ELSKER ET VINTAGEINSPIRERET INTERIØR

  Rammer i et rundt format er måske ikke det mest almindelige at se i folks hjem nu til dags. Men det er virkelig flot og en klassisk indretningsdetalje, der aldrig går af mode! Ovale rammer og runde rammer var meget populære før i tiden og kan lede tankerne tilbage til en retro- og vintageinspireret indretning i vores hjem, men de bryder selvfølgelig også flot af i det moderne hjem. Noget, der var meget populært, var at indramme familiebilleder og portrætter i denne type af rammer.

  Disse rammer kan nærmest ses som et kunstværk i sig selv, og der findes mange forskellige farver og modeller, du kan vælge imellem. Måske vil du have en mere rustik ramme eller en klassisk cremehvid oval ramme?

  SKAB EN DYNAMISK RAMMEVÆG MED FORSKELLIGE RAMMER

  Ved at blande forskellige typer rammer i dit hjem bliver det mere unikt. Nogle kan godt lide en specifik form og nuance, men hvis du ikke leder efter ensartethed og gerne vil have dit hjem til at skille sig lidt mere ud, kan du kombinere forskellige rammetyper med hinanden. Måske vil du have rammer i lyst egetræ i et rum og rammer i mørk valnød i et andet.

  Til dig, der er meget kreativ, fungerer det perfekt at blande forskellige rammer med hinanden i en flot billedvæg. Det giver virkelig billedvæggen et dynamisk præg. At kombinere rammer i forskellige størrelser og former giver virkelig en WOW-følelse. Prøv at placere en oval ramme blandt firkanterne, eller en sølvfarvet ramme ved siden af ??en overdådig guldramme. At blande forskellige materialer skaber en større dybde i indretningen. At skabe en billedvæg er sjovt, fordi det virkelig giver dig mulighed for at være kreativ og tage udgangspunkt i din egen smag, og det er altid et plus at kunne indramme flotte motiver i stilrene rammer på væggen. Med lidt kreativitet og planlægning kan du skabe en billedvæg, der bliver en iøjnefaldende detalje i dit hjem.

  RAMMER EFTER MÅL

  Noget, vi er stolte af at kunne tilbyde, er rammer efter mål fra vores eget rammeværksted. Hvis du har et motiv eller ønsker at fremkalde et foto i en unik størrelse, behøver du ikke at fravælge rammen – vi tilbyder dig muligheden for at producere en ramme med unikke mål! Der findes også flere forskellige rammetyper, så det behøver ikke at blive kedeligt. Det er nemt at bestille en ramme med egne mål hos BGA. Når du har fundet en ramme, du kan lide i vores udvalg af rammer efter mål, skal du blot indtaste de ønskede mål. Når du har gjort dette, udregnes prisen automatisk. Så når vi siger, at vi tilbyder noget for enhver smag, mener vi det 100%!