KAILA

 

KAILA – stilrent svensk design

Rundt spejl mod lys vag / indretning stue

KAILA er et svensk mærke, der tilbyder stilfulde og trendy indretningsdetaljer til favorable priser. Ordet "KAILA" stammer fra hawaiiansk og betyder "stil". Et ord, der på en passende og enkel vis opsummerer mærket KAILA – et stilrent, naturligt og livligt mærke!

Designkoncept

KAILA's designkoncept er i høj grad præget af den klassiske svenske designstil, der er kendetegnet ved elegance, minimalisme og funktionalitet, men har også mange trendy elementer med spændende former og stilfulde farver. KAILA stræber efter at kunne tilbyde produkter med en tidløs trendfølelse. Disse indretningsdetaljer føles klassiske i et klassisk hjem og trendy i et trendy hjem.

Varemærkefilosofi

Ifølge KAILA's varemærkefilosofi skal alle have adgang til et stilrent design og kvalitet, og netop derfor tilbyder de indretningsdetaljer til priser, der henvender sig til alle. KAILA har desuden den holdning, at det ene ikke behøver udelukke det andet, eller det tredje for den sags skyld. Kvalitet, flot design og funktionalitet skal kunne kombineres, og den eksklusive premium-følelse skal kunne mærkes, uden at det nødvendigvis resulterer i en urimeligt høj pris.

Voksende sortiment

KAILA's sortiment vokser løbende, og nye produktkategorier tilføjes. På nuværende tidspunkt består udvalget af trendy spejle, eksklusive fotoalbum og flotte plakatklemmer. Inden for nærmeste fremtid vil vi også se stilfulde billedhylder og mange forskellige trendy og praktiske makeupspejle i sortimentet.

Trendy spejle fra KAILA

Kaila dråbeformet spejl roséguld

I KAILA's sortiment af spejle finder du blandt andet deres populære spejle uden ramme. Et spejl, der desuden er så tyndt, at det på elegant vis næsten smelter sammen med væggen. Tidløs minimalisme, der passer til alle hjem og rum! Du finder også de samme tynde, runde spejle med spejlglas tonet i en række forskellige trendfarver såsom roséguld, koldgrå og elegant guld. De passer til dig, der er vild med et moderne design, der skiller sig ud på en diskret og stilfuld måde.

Udover de populære runde spejle har KAILA også andre spændende spejlformer i sortimentet, herunder asymmetriske spejle, dråbeformede spejle, ovale spejle og blødt rektangulære spejle. Spejlene fås med både klart og tonet spejlglas.

Eksklusive fotoalbum – KAILA Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album / gråt fotoalbum

Den fredfyldte følelse af at bladre i et fysisk fotoalbum vil sandsynligvis aldrig gå af mode, og Coffee Table Books er rigtig trendy og bliver en flot indretningsdetalje. Hvis du kombinerer de to – fotoalbummets funktion med Coffee Table-bøgernes stil – bliver resultatet Coffee Table Photo Album.

I KAILA's sortiment af Coffee Table Photo Album finder du tekstilbeklædte fotoalbum i et stilrent design og i en række nøje udvalgte og jordnære toner. Alle album har også forskellige titler med meningsfulde ord og koncepter på hawaiiansk eller engelsk. De forskellige album er designet som luksuriøse kasser, man åbner, når man vil nyde indholdet, og det giver en eksklusiv premium-følelse. Indvendigt bliver du mødt af et ringbind og 30 sorte blade (60 sider), som du kan udfylde med dine yndlingsminder. Du klistrer ganske enkelt selv billeder i albummet, og du har derfor mange muligheder for at være kreativ, når du skaber dit unikke Coffee Table Photo Album.

Plakatklemmer fra KAILA

Sort metalklemme til plakater

Med plakatklemmer kan du på en nem, prisvenlig og trendy måde hænge dine plakater og billeder op. Dette går hånd i hånd med KAILA's varemærkefilosofi, og derfor har de valgt at lancere et sortiment af metalklemmer i flere forskellige størrelser og trendsikre farver såsom mat sort, guld, sølv, regnbuefarvet og rustik messing.

Metalklemmerne sælges stykvis, i en 2-pak eller 4-pak, alt afhængigt af størrelsen. Fælles for alle plakatklemmerne er det stilfulde design og det solide, men samtidig fleksible greb i åbningen. Dette gør, at du både kan hænge det tyndeste papir, men også lidt kraftigere plakater op. Alle plakatklemmer har desuden hul i toppen, så du nemt kan fastgøre dem til væggen med et lille søm.

Nu kan du også tage et kig på KAILA!

På denne side finder du en genvej til alle KAILA's produktkategorier:Spejle,Fotoalbum og Plakatklemmer. Tag et kig på sortimentet, og forsvind ind i KAILA's trendy og livlige verden for en stund!